≫ 

Branka Katić o seriji "Advokado": "Volećete je sigurno jer je malo i montipajtonovska"

- Imate jednu sasvim ludu porodicu koja pokušava da nađe svoju sreću i da nekako preživi - rekla je Branka Katić

  • 0
Advokado serija Foto: Promo RTS

Na RTS-u ćemo moći da gledamo seriju "Advokado", u kojoj glumi i Branka Katić. Poznata glumica je gostujući u "Beogradskoj hronici" navela da će se publici dopasti.

- Ko voli komediju i ko voli dobar crni humor će i te kako biti zaljubljen u našu seriju i sve te likove koji su fantastično napisani tako da je bilo lako glumiti ih - rekla je Branka Katić.

Ona je navela da se ekipa dobro zabavljala na snimanju, a da je Ljubomir Bandović odigrao fantastično svoju ulogu.

Dodaje da su se tokom snimanja beskrajno dobro zabavljali, a da je Ljubomir Bandović, koji tumači glavnog junaka, napravio maestralnu ulogu.

Inače, serija "Advokado" prati zgode i nezgode glavnog junaka Brane, kojem verni saputnik Beli pomaže da svakodnevno upada u nove probleme.

- Volećete ovu seriju sigurno jer je malo i montipajtonovski, a opet smeštena kod nas u ovim ludim vremenima. Imate jednu sasvim ludu porodicu koja pokušava da nađe svoju sreću i da nekako preživi - rekla je Branka Katić.

Pored Branke Katić i Ljubomira Bandovića glume  Nikola Pejaković Kolja, Mira Banjac, Jasna Đuričić, Mirjana Karanović, Sergej Trifunović, Vojin Ćetković, Boris Milivojević, Bojan Dimitrijević i mnogi drugi.

Pogledajte trejler:

Video: Uliks Fehmiu o seriji Crna svadba: Moj lik je uvek na strani dobra, oduvek sam sanjao ovakvu ulogu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA