≫ 

Takmičari jedva "preživeli" u "Poteri", takmičarka "kiksnula" na pitanju o Jovanu Memedoviću

Bilo je gusto

  • 0
Potera Printskrin: RTS

Takmičari su i ovog puta bili uspešni u "Poteri", a na kraju su osvojilli 210.000 dinara. Nije bilo ni malo jednostavno, budući da je tragač, Milan Bukvić, bio raspoložen i retko grešio tokom igre.

Kosta, Mihajlo i Milan su tokom prve partije odbranili svoje srednje sume, 70.000 dinara, tako da je njihova ukupna svota u finalnoj "Poteri" iznosila 210.000 dinara.

Jedina dama u kvizu je bila Tamara, koja je bila hrabra i odabrala veću svotu od 500.000 dinara. Bila je blizu da prođe u finalnu "Poteru", ali je "kiksnula" na pitanju o voditelju Jovanu Memedoviću.

A pitanje je glasilo: "Kako se potpisuje umetnik, autor portreta voditelja Jovana Memedovića napravljenog od 4.000 flaša na reci Savi?" Odgovori su bili: A) Pijanista, B) Violinista, V) Trubač.

Tamara je odabrala "Trubač", što, nažalost, nije bio tačan odgovor, već "Pijanista". Tragač je odgovorio tačno, stigao takmičarku i tako je onemogućio da se plasira u završnicu kviza.

Na kraju, ostali su Kosta, Mihajlo i Milan. Njih trojica imali su 17 koraka prednosti u odnosu na tragača. Bilo je prilično gusto, budući da su takmičari vrlo lako mogli da ostanu bez cifre.

Dva puta su vraćali tragača, što je bio i ključan trenutak. Milan Bukvić je uspeo da dođe do 16. koraka, a kada je trebalo da odgovara za 17. korak, vreme je isteklo, tako da učesnici uzeli novac koji su osvojili ranije.

Pogledajte kako je izgledalo u "Poteri", ako ste je propustili:

Video: Impresivan rezultat: Postavljen novi rekord u Slagalici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA