Film "Toma" pogledalo više od milion gledalaca

Film o životu Tome Zdravkovića, koga u naslovnoj ulozi tumači glumac Milan Marić, pobrao je najpozitivnije kritike stručne javnost

Komentari

 • Pp

  Odavno nisam gledao lošije odradjen film. Od kostimografije, šminke, cirkuzantskih perika, do loše glume, fotografije, produkcije, jeftine patetike kojoj je jedini cilj da izazove bar sažaljenje. I filmovi tadžikistanske produkcije su ozbiljniji.

  25
  7

  Podelite komentar

  • Zocky

   @Pp

   Dobro nije baš sve tako, sve što si pobrojao jeste na nešto nižem nivou od očekivanog ali ne i toliko loše, izuzev šminke glavnog junaka, to je baš bilo loše. Radnja filma je već druga stvar, ne može stati u sat ipo filma jedan takav život, zato će ići serija. Epizodne uloge su od očaja do sjaja, kako ko, muzika je uklopljena vrhunski, nije mjuzikl, pesama ima dosta ali taman toliko da ne smetaju. Film igra na kartu emocija i tu je ocena 10/10, pored mene su u sali bioskopa, svi od reda plakali ko na sahrani nekog deteta bože oprosti. Lično ne volim kada se ovakvi filmovi obogaćuju izmišljenim detaljima, ali je ovde to u svrhu već pomenutih emocija... Sve u svemu, treba pogledati, pa kome se svidja, svidja. De gustibus non disputandum est.

   5
   6

   Podelite komentar

  • Pp

   @Pp

   Nije poenta biografskog filma plakanje zbog scena i dogadjaja koji su izmisljeni... Ideja je ok, muzika takodje, sve ostalo je amaterski i treš.

   10
   2

   Podelite komentar

  • Zoran

   @Pp

   Slozio bih se a od glumaca jedino mi se svideli doktor koji je lecio Zdravkovica i njegova supruga. Odlicna gluma. Ostalo ispod proseka.

   1
   0

   Podelite komentar

  • Film

   @Pp

   Je odlican! A ti "pametni" da si toliko pametan kao sto si utripovao, sada bi bio neko veliko ime srpske kinematografije, a ustvari si samo tastatura "komentator" 😂😂😂😂

   0
   0

   Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima