Pogledajte novi spektakularni trejler filma koji je promenio istoriju kinematografije: Matriks

U bioskope uskoro stiže novi film kultne franšize Matriks: Uskrsnuća

  • 1
Matriks: Uskrsnuća

Foto: Warner Bros. Entertainment

Prošlo je 18 godina otkad smo gledali poslednji film o ultimativnoj virtualnoj stvarnosti koji je u zvezdane visine lansirao Kijanu Rivsa i inspirisao ceo svet.

Dugoočekivano novo poglavlje revolucionarne franšize ponovno okuplja originalne zvezde Kijanu Rivsa i Keri - En Mos u ulogama Nea i Triniti, pod rediteljskom palicom višestruko nagrađivane rediteljke Lane Vačovski.

MATRIKS: USKRSNUĆA, studija Warner Bros. , u distribuciji Blitz filma, u bioskope stiže pretpremijerno 22. decembra, a ulaznice za film su već u prodaji.

U nastavku pogledajte najnoviji trejler filma:

Matriks je svojom složenom radnjom, inspirisanom filozofijom, gledaoce prisilio na drugačiju vrstu učestvovanja u filmu – na promišljanje o ličnim stvarima, identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kom živimo.

U novoj priči Neo i Triniti su naizgled živi i zdravi, ali su im umovi zaključani unutar "matriksa", koji je postao opasniji. Oni se ne sećaju svoje prošlosti. Ali Nea prošlost proganja, jer u snovima vidi bljeskove onoga što se događalo u prethodnim filmovima, u onome što misli da je svakodnevnica… Kako bi otkrio šta je zaista stvarno, moraće još jednom da se odluči za putovanje u "Matriks".

Matriks: Uskrsnuća

Foto: Warner Bros. Entertainment

MATRIKS: USKRSNUĆA je pun skrivenih poruka i nastupa (od kojih su neki samo lica u gomili) koji uključuju: pionira vizualnih efekata iz prvog filma "Matriks" – dobitnika Oskara Džona Getu, stručnjaka za vizualne efekte u nastavcima "Reloaded" i "Revolutions" – nominovanu za Oskara Kim Libreri, gradonačelnika San Franciska Londona Brida i glumca Toma Hardija.

Novi film ponovno okuplja izvorne zvezde. Kijanu Rivs je u ulozi Nea, dok je Keri-En Mos u ulozi Triniti. U ostalim ulogama im se pridružuje zvezdana postava: Jaija Abdul - Matin II, Džesika Henvik, Džonatan Grof, Nil Patrik Haris, Prijanka Čopra Jonas, Kristina Riči, Telma Hopkins, Erendira Ibara, Tobi Onvumer, Maks Rimelt, Brajan J. Smit i Džada Pinket Smit.

Matriks: Uskrsnuća

Foto: Warner Bros. Entertainment

MATRIKS: USKRSNUĆA na velika platna u distribuciji Blitz filma stiže 22. decembra u najprestižnijim IMAX, 4DX i MX4D formatima, kao i u 2D formatu. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa ili online.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    8. decembar 2021 | 09:53

    Odgledao trejler filma Mislim da su daleko otisli u fantaziju maste i specijalni efekata napumpan film do bola jednom recju teska glupost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA