≫ 

Harizmatični Marko briljirao u "Poteri": Zajedno sa Brankom osvojio 650.000 dinara

Mladi psiholog osvoji je publiku znanjem, ali i fantastičnim ponašanjem tokom kviza

  • 4
Potera Printskrin: RTS

I novo izdanje "Potere" je privuklo pažnju, a ovog puta takmičari su bili ti koji su odneli "ceo plen". Tačnije njih dvoje. Đorđe, Marko, Blagoje i Branka učestvovali su u kvizu ovog puta i pokazali da su odličan tim.

Ipak, jedan od njih se izdvojio, a to je Marko Nikolić, psiholog iz Vrbasa.

Naime, ovaj harizmatičan mladi čovek "zračio" je pozitivom, bio je nasmejan, pokazao odlično znanje, i u okršaju sa tragačom Milicom Jokanović osvojio je 600.000 dinara, cifru koju je uneo u finalnu "Poteru".

Njemu se u završnicu pridružila Branka Dimitrov iz Beograda, profesorka engleskog jezika i prevodilac na Vojnoj akademiji. Ona je osvojila 50.000 dinara.

Branka i Marko su zajedno u finalnu "Poteru" uneli 650.000 dinara. Na kraju, napravili su 19 koraka, a Marko je briljirao.

Tragač Milica Jokanović nije uspela da ih stigne.

- Bravo za tim - pohvalila je takmičare.

- Moram prvo da čestitam Marku, koji je fantastičan mladi čovek. Ja sam zaista oduševljena i mnogo mi je drago što imamo ovakve mlade ljude kao Marko - hvalila je Branka Marka.

- Pozdravljam mog ujaka Dragišu. Ovde mije bilo predivno, vi ste sjajna ekipa i jako sam se lepo osećao. Sada idem da jedem, jer sam jako gladan, a ostalo je bilo sjajno - rekao je u svom stilu Marko Nikolić.

Mladi psiholog dobio je pohvale i na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA