≫ 

"Danas ko je normalan, taj nije normalan": Anica Dobra o Vesni Trivalić i novoj seriji "Čudne ljubavi"

"Čudne ljubavi" emitovaće se 1, 2. i 3. januara

  • 0
Čudne ljubavi, Anica Dobra Foto: Firefly Promo

Glumica Anica Dobra istakla je da joj je drago što prvi put posle “Otvorenih vrata” igra zajedno sa koleginicom Vesnom Trivalić zahvaljujući reditelju Nikoli Koji u predstojećoj humorističkoj mini seriji “Čudne ljubavi”.

– Osim što se privatno volimo, prvi put smo se sad u kadru stvarno ispričale, prvi put smo radile zajedno, nabacivale volej da bi druga dala gol – rekla je Dobra.

U kratkom video intervjuu produkcijskoj kući Fajerflaj povodom emitovanja tri nastavka “Čudnih ljubavi” 1, 2. i 3. januara na televiziji Superstar, Dobra je rekla da joj je zajedničko igranje sa Trivalić “nešto užasno dragoceno” i da će “mnoge obradovati Vesnina pojava”.

U romantičnoj komediji, pored Koje, Dobre i Trivalić, igraju i Milena Predić, Nina Nešković, Jovan Jovanović, Nataša Ninković, Voja Brajović, Janko Popović Volarić, Nikola Pejaković, Zoran Cvijanović i drugi.

– Svi su likovi podjednako epizodni, važni i glavni. Svaki ima nekakvu svoju priču, što zajedno čini nekakav mozaik – rekla je Dobra.

Iz Fajerflaja je najavljeno da se “Čudne ljubavi” bave pitanjima poput da li razvedeni partneri mogu biti prijatelji, kako je voleti mnogo mlađeg muškarca ili o sebi lagati devojku, sestrinsko rivalstvo, muško-žensko prijateljstvo i da li decu treba podržavati baš u svemu.

– Danas ko je normalan, taj nije normalan. Tako da ovi ljudi ipak nisu normalni. Zato su, ne samo njihove ljubavi, nego sve što se dešava u seriji jako je čudno. Ja bih se koncentrisala na drugu reč ljubav. Ona je glavni pokretač motiv zašto se sve tako dešava – ocenila je Dobra.

Prema njenim rečima, “humora nema bez tačne emocije i bez topline”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA