≫ 

"Očajne domaćice" dobijaju nastavak? Objava oduševila fanove

"Nova sezona 2022. godine", "Šta ovo znači?", "Voleo bih da se svi vrate i naprave još jednu seriju "Očajnih domaćica", pisali su fanovi

  • 0
Teri Hatcher, Hačer, Očajne domaćice, Desperate Housewives Foto: RODEO DRIVE PRESS / Visual / Profimedia

Dvadeset godina nakon emitovanja prve epizode popularne serije "Očajne domaćice", čini se da bi 2022. mogla biti godina u kojoj se na ekrane vraćaju nove avanture naizgled savršenog kvarta – Visterija lejn.

Objava sa zvaničnog profila ovog ostvarenja na Tviteru zagolicala je maštu fanova, koji su pomislili da se snima nastavak.

- Očajnički" čekajući 2022. - navodi se u objavi.

Obožavatelji su odmah reagovali komentarima.

"Nova sezona 2022. godine", "Šta ovo znači?", "Voleo bih da se svi vrate i naprave još jednu seriju "Očajnih domaćica", pisali su fanovi.

Da li će biti nastavka poznate serije ili ne, ostaje da se vidi.

Podsetimo, radnja serije "Očajne domaćice" je smeštena u ulici Vistirija Lejn u predgrađu Fervjua i prati živote četiri domaćice i misterije koje se odvijaju oko njih: samohrane majke i pomalo smotane Suzan Majer (Teri Hačer) koja pokušava da preboli razvod, perfekcionistkinje Bri Van De Kamp (Marša Kros) majke dvoje tinejdžera koju muž vara, Linet Skavo (Felisiti Hafman) koja je, da bi odgajala svoje četvoro dece, napustila uspešnu poslovnu karijeru i materijalistkinje Gabrijele Solis (Eva Longorija), nekada poznate manekenke koja se udala za bogatog biznismena Karlosa (Rikardo Kavira) i preselila u predgrađe.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA