≫ 

Scenu sa ove fotografije nećemo gledati? Kris Not uklonjen iz "I tek tako..."

verka, lik kog tumači Not, navodno je trebalo da se ponovno spoji s Keri u poslednjoj epizodi

  • 1
Kris Not, Chris Noth, Sara Dzesika Parker Foto: Profimedia/Christopher Peterson / SplashNews.com

Nakon što su četiri žene optužile glumca Krisa Nota da ih je seksualno uznemiravao, scene sa Zverkom izbačene su iz finala prve sezone "I tek tako..." (And just like that).

Kako navode strani mediji, Zverka, lik kog tumači Not, navodno je trebalo da se ponovno spoji s Keri u poslednjoj epizodi koja je na rasporedu 3. februara.

Variety piše da je glumac trebalo da se pojavi u finalu u kom se Keri ponovno susreće s njim  na pariškom mostu Pont des Arts gde je želela da prospe njegov pepeo. Scena je navodno trebalo da prikaže kako se Keri konačno pomirila sa smrću supruga.

No nakon brojnih optužbi za seksualno zlostavljanje, njegove su scene iz serije uklonjene.

Inače, mediji su ranije pisali da je druga sezona ove serije neizvesna upravo zbog pomenutog skandala, ali i mahom loše kritike nekadašnjih fanova koji kritikuju seriju zbog „preterane“ i „usiljene“ političke korektnosti. Iako su bili u toku razgovori o drugoj sezoni, sada su „svi ti razgovori stali“, rekao je izvor za Us Weekly.

Od početka emitovanja serije, četiri žene su optužile Krisa Nota, koji u seriji tumači Zverku, za seksualno zlostavljanje. Kris Not je sve optužbe opisao kao „lažne“.

Kris Not Chris Noth Foto: Profimedia/Avalon/Robin Platzer/

- Pričalo se o tome kako bi mogla da se uradi još jedna sezona, ali posle nekoliko dana svi ti razgovori su stali. Optužbe na račun jednog od glavnih likova u seriji, iako ga više nema, poljuljale su reputaciju serije - rekao je izvor.

Nakon što su optužbe iznete u javnost, zvezde serije napisale su zajedničku izjavu podrške ženama te izjavile da veruju svim ženama žrtvama seksualnog zlostavljanja.

- Podržavamo žene koje su se javile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da je to moralo biti jako teško izvodljivo i pohvaljujemo ih za to - napisale su glumice u zajedničkom saopštenju na društvenim mrežama.

Nedavno je objavljeno da je glumica Parker „zaslepljena“, „slomljenog srca“ i „besna“ zbog situacije sa Notom.

- Ona je zaštitnički nastrojena prema Keri Bredšo i ljuta je što su ona i svi ostali u seriji dovedeni u ovu poziciju. Ne radi se o novcu, već o njenom nasleđu. Keri je bila fokusirana na pomoć ženama i sada, pod njenim nadzorom, žene kažu da su povređene - rekao je izvor za američke medije.

Video: Zvezda serije Seks i grad godinama se borila sa alkoholizmom, a evo kako se izvukla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    6. januar 2022 | 16:17

    A kako Bil Klinton stalno u medijima, uništio mlade živote i neki prinčevi isto tako kao da se nije ni desilo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA