≫ 

Nakon tužbi za plagijat, Dua Lipa otišla u glumice: U filmu "Argylle" i miljenik žena Henri Kavil

Dua Lipa glumiće u filmu "Argylle" reditelja Metjua Vona

  • 0
Dua Lipa, Henry Cavill, Argylle Foto: Profimedia/Backgrid UK/BACKGRID

Iako bez sumnje jedan od najpopularnijih pevačica sveta, ni Dua Lipa ne može da pobegne od kontroverze. Britanska zveda dobila je dve tužbe za plagijat, i to za svoj hit iz 2020. godine "Levitating". Da pesma nije sasvim njena tvrde dva izvođača.

Prvu tužbu uputio je bend Artikal Sound System, uvereni da su Dua i njen tim iskoristili njihovu pesmu "Live Your Live" kako bi napravili "Levitating".

Naredna tužba za navodno plagiranje stigla je od tekstopisaca Rasela Brauna i Sendi Linzer koji su u pomenutoj pesmi pronašli previše slučnosti sa svojom numerom iz 1979. godine "Wiggle And Giggle All Night".

Međutim, sve ove tužbe teško prolaze, tako da će najverovatnije Dua Lipa proći bez posledica.

Ni pevačicu očito ne brinu, a njena karijera uskoro bi mogla da postane još bogatija. Dua je rešila da se oproba kao glumica, te će publika imati uskoro priliku da je pogleda u ostvarenju "Argylle". U pitanju je špijunski film reditelja Metjua Vona. Pored Due Lipe, glavnu ulogu igra glumac Henri Kavil. Veštac i Spajdermen ovaj put tumači špijuna koji plati od amnezije, a koji veruje da je autor špijnskih romana.

U filmu "Argylle" još igraju Brajs Dalas Hauard, Ketrin O' Hara, Džon Sina, Semjuel L Džekson, Arijana DeBose, Rob Dilejni ostali.

Pojavio se i tizer koji kruži Jutjubom, a na snimku se vidi kako Dua Lipa pleše sa Henrijem Kavilom, koji je poznatom po ulogama u ostvarenjima "The Witcher", "Man Of Steel".

Film "Argylle"  emitovaće se na TV Apple.

Pogledajte:

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA