≫ 

Ko je žena zbog koje je Vil Smit ošamario Krisa Roka na dodeli Oskara?

Džejda Pinket Smit ima dobru glumačku karijeru, bila je bliska sa reperom Tupakom Šakurom. Sa Vilom Smitom ima dvoje dece

  • 2
Vil Smit, Džada Pinket, Kris Rok Foto: Tanjug/AP

Skandal o kojem bruje svetski mediji jeste taj da je glumac Vil Smit lupio šamar komičaru Krisu Roku na dodeli Oskara, a sve zbog neslane šale koja je upućena Džejdi Pinket Smit (supruzi Vila Smita).

- Hej Džejda, jedva čekam film "Dži Aj Džejn 2" - rekao je Kris Rok, aludirajući na njenu obrijanu glavu, kakvu je i Demi Mur imala u ovom filmu iz 1997. godine.

Džejda je prevrnula očima, vidno iznervirana, a Smit ustao i ošamario Krisa Roka. Iako je u prvi mah sve delovalo kao šala, da je reč o stvarnom sukobu bilo je jasno kada se Smit vratio na mesto i psujući poručio Roku da njegovu ženu ne uzima u usta.

- Ne uzimaj moju ženu u svoja je**na usta - vikao je Vil Smit na njega.

Video: Šamar Vila Smita o kom bruji planeta: Zveknuo Krisa Roka na dodeli Oskara, jer mu je uvredio ženu

Ko je Džejda Pinket Smit, zbog koje je Vil Smit udario šamaru Krisu Roku?

Rodila se 18. septembra 1971. godine u Baltimoru. Pohađala je tamošnju školu umetnosti, te je upoznala i postala bliska sa legendarnim reperom Tupakom Šakurom. Pojavila se u njegovim muzičkim spotovima za pesme "Keep Ya Head Up" (1993) i "Temptations" (1995). Godine 1995. dala je 100.000 dolara za Šakurovu kauciju dok je reper čekao žalbu na osudu za seksualno zlostavljanje.

U dokumentarcu "Tupac: Resurrection", Džejda je opisala svoj odnos sa Tupakom.

- Bio je mi je kao brat. Za nas je to bilo izvan prijateljstva. Vrsta veze koju smo imali, to se dobija samo jednom u životu - rekla je svojevremeno Džejda.

Pinketova je bila u vezi sa košarkaškom zvezdom Grentom Hilom dok je studirala.

Vila Smita je upoznala 1994. godine na setu Smitove televizijske emisije "The Fresh Prince of Bel-Air", kada je bila na audiciji za ulogu devojke njegovog lika, Lize Vilks. Smatrali su je preniskom i uloga je pripala glumici Niji Long.

Kasnije počeli da se zabavljaju, a Džejda se iz rodnog Baltimora preselila u Kaliforniju zbog Vila. Njih dvoje su se uzbrzo i venčali, imaju dvoje dece, sina Džejdena (1998) i ćerku Vilou (2000)

Tokom decenija, njega karijera je išla uzlaznom putanjom. Igrala je u filmovima "Otkačeni profesor", "Matriksu" i drugim.

Od 2018. godine bori se sa alopecijom, autoimunim stanjem koje uzrokuje gubitak kose.

Inače, postoji i priča da je Vil Smit krenuo da udari šamar Krisu Roku, kada je Džejda pogledala supruga nakon što je čula neslanu šalu.

Neki obožavatelji su osudili Vila Smita zbog ovog poteza,

- Izgubio sam toliko poštovanja prema Villu Smithu. Ta reakcija nije bila za šalu, već je bila frustracija koju je stvorio stav njegove žene i on je morao to da iznese na nekome. Čak se i Vil Smit smejao dok ga narcisoidna žena nije pogledala... - napisao je jedan korisnik društvene mreže Tviter.

Video: Luda kuća! Evo zašto Vil Smit i njegova žena veruju da nisu u braku, a u stvari jesu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    28. mart 2022 | 12:25

    Svaka mu čast. Neki klovnovi neznaju za granice. Treba ga vratiti na fabričko.

  • Dejan

    28. mart 2022 | 14:16

    Deca su im rodjena pre nego da se upoznaju, zanimljivo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA