≫ 

"Nisam baš bio oduševljen time...": Jovan Memedović otkrio kako je postao voditelj "Potere"

- Sada mogu da kažem da mi se jako dopada to što radim - rekao je voditelj

  • 0
Jovan Memedović Printskrin: RTS

Jovan Memedović je uz tragače sastavni deo "Potere", a gostujući sa (tragačem) Milanom Bukvićem u "Jutarnjem programu" RTS-a otkrio je kako je postao voditelj ovog kviza.

Kako je naveo, na početku nije bio oduševljen kako je sve krenulo, a sada je druga, bolja priča.

- Krenulo je tako što je bio jedan kasting, odabir tih mogućih voditelja, pa su mi rekli da se prijavim, pa sam ja malo negodovao - kako ću ja raditi kviz, a i dalje nastaviti da putujem i da snimam moje emisije. Nisam baš bio oduševljen time... Prošao je taj kasting i onda su mi šapatom javili: "Upravo smo saznali da ćeš ti da vodiš kviz..." Pa dobro, ako je direktor tako odlučio, tada je direktor bio Aleksandar Tijanić. I onda u prvoj sezoni sam se malo borio sam sa sobom. Studio, a ja čovek iz prirode... I onda je to nekako leglo i sada mogu da kažem da mi se jako dopada to što radim. Zašto? Zato što imamo tih mnogo različitih ljudi koji se pojavluju iz nedelje u nedelju, od snimanja do snimanja, pa mi je zanimljivo da sa njima odradimo onaj uvodni deo, da ih upoznam, da ih oslobodim, da ih uvedem posle u igru i svaki put sa svim tim kandidatima prolazimo zajedno kroz jednu fazu treninga, jednog trenažnog procesa - rekao je Jovan Memedović.

Potera Jovan Memedović u kvizu "Potera" Printskrin: RTS

- Joco, imam utisak kada radiš kviz, čezneš za snimanje u prirodi. Kada si u prirodi, onda ti nedostaje kviz - konstatovala je voditeljka Gordana Stijačić

- Dobro si rekla. Dopunjava se. Kada se uželim da malo promenim atmosferu, i da se obučem, malo odelo, sako i ostalo, i da to malo bude studijska atmosfera, onda dođe taj kviz i nekako mi, kako bih rekao, kontra onome što stalno radim. Jer kada ti radiš jedan te isti posao, bez obzira što su kod mene teme različite u emisiji "Sasvim prirodno", uvek mi prija da jedanput zaćutim na tu temu i progovorim na neku drugu temu kao što je ovaj kviz - rekao je Jovan Memedović.

Pogledajte snimak:

Video: Joca Memedović daje savete kako da se rashladite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA