≫ 

Anita Mančić i Tanja Bošković o nekadašnjim vremenima, napravile poređenje sa novim: U jednom su složne

Definitivno je bilo drugačije ranije

  • 0
Anita Mančić, Tamk Bošković Printskrin: Youtube/K1 Televizija

Svaki deo života ima neko svoje vreme. Tako je i sa kinematografijom. Ostvarenja od pre 30, 40 godina i dalje imala su svoju draž, a neka od njih postala su vanvremenska i dan danas se rado gledaju, kako je preko televizije, tako i preko komjutera, mobilnih telefona i ostalih uređaja.

Glumice Tanja Bošković, Anita Bošković i Brankica Sebastijanović su u razgovoru za emisiju "Prvi red", koja se emituje na K1 televiziji, složne su oko toga da je karakteristika današnjeg vremena brzina, što nije bio slučaj ranije.

- Mislim da su otišli većina onih koji su pisali na taj način i tako. Mislim da više nema vremena ili je prosto drugačija tehnologija. Ne znam. Bude mi veoma žao što se ne radi onako kako se radilo ranije. Nekako je duh jednog vremena bio za taj žanr, sad je sve nekako brzina i... Je l' ste videli kako ljudi brzo govore? To pre nijebio slučaj  - rekla je Tanja Bošković.

Tanja Boskovic majstori, majstori Tanja Bošković Foto: Tanjug/Tanja Drobnjak

- To je bilo drugo vreme. Opet moramo da idemo u korak sa vremenom. Ono što bih ja eventualno mogla da zamerim ovom vremenu je brzina jedna i kvantitet, što ne znači i kvalitet. Nekako ranije je minut bio na većoj ceni, skupocenije vreme bilo i umetnost je bila na višoj ceni, ne mislim u materijalnom smislu, već u onom duhovnom smislu - rekla je Anita Mančić.

Najava predstava Čudi u Šarganu Anita Mančić Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Drugačije je vreme sigurno, mada ne mislim da je to jedino opravdanje. Sigurno je da nastupila neka instant kultura i da se sve nekako brzo prevazilazi, pa možda i zato i ne traju toliko dugo neke serije. A sa druge strane, postoji nešto što smo mi izgubili vremenom, a to je neka naša autentičnost, tako da naša kinematografija se trudi da iskopira neke druge kinematografije, a ne da traži baš upravo ono što je naše i što je jedinstveno - rekla je glumica Brankica Sebastijanović.

Brankica Sebastijanović Brankica Sebastijanović Foto: Instagram/sebastijanovicbrankica

Pogledajte snimak:

Video: Urnebesna scena između Tanje Bošković i Dobrile Stojanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA