≫ 

Zbog optužbi za zlostavljanje, Zverka "ubijen" u još jednoj seriji

Kris Not više nije deo serije "The Equalizer"

  • 0
Kris Not Chris Noth Foto: Profimedia/Avalon/Robin Platzer/

Glumac Kris Not već mesecima je u problemu nakon što su ga dve žene optužile za seksualno zlostavljanje. Nakon serije "And Juste Like That...", još jedan njegov lik je "ubijen" bez mnogo objašnjenja.

Tokom nedeljne epizode ​​drame "The Equalizer", u kojoj glavnu ulogu igra Kvin Latifa, otkriveno je da je Notov lik Vilijam Bišop umro. Bišopova smrt emitovana je mesecima nakon što su krajem prošle godine protiv glumca iznete optužbe za seksualno zlostavljanje.

U epizodi, koja je nazvana "Puls", Vilijam Bišop (lik Krisa Nota) je poginuo u avionskoj nesreći dok je radio sa CIA-om i istraživao još jednu avionsku nesreću.

Latifa (52) i Not su zajedno snimali seriju "The Equalizer" od 2020. Prva sezona je emitovana u februaru 2021. godine, a druga sezona usledila je u oktobru. Not je u seriji igrao bivšeg direktora CIA-e, dok je Latifa glumi njegovu koleginicu, bivša operativku CIA-e Robin Mekol.

Poslednja epizoda serije u kojoj je Not glumio emitovana je 2. januara i snimljena je pre nego što je Kris dobio otkaz u toj seriji u decembru 2021, kada su optužbe protiv njega objavljene u javnosti.

Svih šest epizoda koje su emitovane od 2. januara nisu prikazivale Notov lik, piše "People".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA