≫ 

Umro glumac i komičar koji je davao glas omiljenim crtanim junacima: "Smejte se što glasnije u njegovu čast"

- Iako je danas tužan dan za sve nas, molimo vas da se smejete što glasnije možete u Gilbertovu čast - navodi se u saopštenju porodice

  • 0
Komičar Gilbert Gottfried Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial/Erik Pendzich

Glumac i komičar Gilbert Gotfrid preminuo je u 67. godini. Vest o njegovoj smrti objavljena je na njegovom Tviter nalogu gde se navodi da je preminuo posle duge bolesti. 

Drugih detalja o njegovoj smrti nema.

- Gilbert je bio predivan suprug, brat, prijatelj i otac svojoj deci. Iako je danas tužan dan za sve nas, molimo vas da se smejete što glasnije možete u Gilbertovu čast - navodi se u saopštenju porodice.

Njegov publicista rekao je Vašington postu da je glumac preminuo zbog komplikacija od mišićne distrofije.

Gotfrid je imao mnogo uloga kroz celu karijeru, ali je možda najpoznatiji po pozajmljivanju glasa Jagu iz "Aladina". Imao je epizodu u "Policajcu sa Beverli hilsa 2", "Gle ko to govori 2"m u serijama "Anger management", "Beker", "Kozbi šou", "Zakon i red", "Hana Montana". Počeo je da nastupa kao stend ap komičar sa samo 15 godina.

Magazin "Roling stoun" ga je 2005. godine opisao kao "ili najbrilijantnijeg čoveka u komediji ili najodbojnijeg, zavisno od toga koga pitate". Među komičarima, Gotfrid je bio omiljen. Džejson Aleksander (Džordž iz "Sajnfelda") tvitovao je: "Zasmejavao me u vreme kada smeh nije dolazio lako. Kakav dar! Nisam ga poznavao dobro, ali sam voleo ono što je delio sa mnom".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA