≫ 

"Još uvek pišem, pevam i snimam": Legendarni Pet Bun (87) o svom životu, važnosti Boga, novom filmu...

- Ovo je zaista odlična prilika da kažem stvari u koje verujem, (koje) nemam uvek priliku da kažem - rekao je legendarni pevač i glumac

  • 0
Pat Boone Foto: Profimedia/MediaPunch Inc / Alamy

Dok su mnogi duboko u penziji sa 87 godina, Pet Bun još uvek pravi muziku i filmove, a njegov najnoviji projekat je ostvarenje "The Mulligan". Tamo legendarni glumac i pevač igra starog profesionalca u golfu Vila Dana, koji je ujedno "duhovni mentor" glavnom liku Polu Mekalisteru (Erik Klouz), koji je opisan kao "uspešni biznismen čiji se lični život raspada."

- Ovo je zaista odlična prilika da kažem stvari u koje verujem, a koje nemam uvek priliku da kažem - rekao je Pet Bun i dodaje:

- Veliki uspeh može biti najgora stvar koja vam se dogodi jer ste se toliko zaljubili i navikli na njega, te pomislite da on dolazi od toga što ste tako dobri ili što ste napravili sjajne izbore. Iako bogati ljudi imaju više novca nego što će ikada potrošiti, postoji nešto unutra što im govori: "Ovo neće potrajati. Šta je posle ovoga, bilo šta?" Ne znaju. Postoji ta neizvesnost i ta nelakoća - rekao je Bun, prenosi "Daily Mail".

Film "The Mulligan". je već počeo da se daje u bioskopima u Americi.

Pogledajte trejler:

Pet Bun je pričao o važnosti duhovnosti u životu u intervjuu za Christian Post, rekavši i kako je ona spasila njegov brak.

- Moj život trenutno su filmovi, knjige, pesme. Još uvek pišem, još uvek pevam i snimam - rekao je Bun, otkrivajući da je u svojoj uspešnoj karijeri snimio više od 2.300 pesama.

Bun je imao samo 19 godina kada se oženio ljubavlju svog života, Širli Li Foli, ćerkom legende kantri muzike Reda Folija. Bili su u braku 65 godina pre nego što je ona preminula 2019. godine u 84. godini, a pevač i glumac je priznao da je njihova veza imala uspone i padove.

- Sada mogu da pričam o tome, ali nakon što dobili četvoro dece... kada smo imali 23 godine i kada sam završio fakultet, niko od nas nije shvatio da će to na kraju, možda, uticati na Širlino telo - rekao je pevač.

Bun je dodao da je želeo da njegova žena ode kod lekara, ona je na kraju pristala i otkrili su joj ciste na njenim jajnicima koje su se razvile nakon rođenja njihovog četvortog deteta.

Pet je otkrio da su ga ta teška vremena navela da se okrene Bogu i da im je to dalo drugu šansu u braku.

- Tokom tog vremena naučili da možemo imati natprirodno prebivalište Svetog Duha kroz krštenje Duhom Svetim - rekao je poznati pevač i glumac.

Tokom intervjua, Pet Bun je dodao da planira da ostatak života provede stvarajući inspirativniji sadržaj i da bude velikodušan.

- Nalazim se u životnoj fazi u kojoj ne moram ništa više da gradim za sebe, ali koristim mnoge prilike u kojima mogu povećati svoje davanje jer Bog voli veselog davaoca, a ja sam veseli davalac - rekao je glumac i dodaje:

- Volim da pronalazim nove načine da se nađem onima kojima je potrebna pomoć. Tako je dobro biti u mogućnosti da ne samo poželiš da možeš da pomogneš nekome koga voliš ili do koga ti je stalo ili problemu koji želiš da promovišeš, već zapravo možeš da to učiniš- dodao je on.

Video: LOVE&LIVE: Beti Đorđević - Mini koncert Samo ljubav (Uživo) (NOVO) (2021)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA