Stiže novi dokumentarac o Džordžu Majklu: Ovaj put sa ekskluzivnim i ličnim snimcima

U dokumentarcu "George Michael: Freedom Uncut" se pojavljuje mnogo zvezda iz sveta muzike i šou-biznisa

  • 0
Džordž Majkl Džordž Majkl Foto: Tanjug/AP

Novi dugometražni dokumentarac o Džordžu Majklu, pod nazivom "George Michael: Freedom Uncut", trebalo bi da ovog leta da se pojavi u bioskopima širom sveta.

Pokojni pevač, koji je preminuo na 25. decembra 2016. godine sa samo 53 godine, bio je u velikoj meri uključen u projekat pre svoje smrti i obezbedio naraciju za film, koji stiže u bioskope 22. juna.

Dokumentarac,iza kog stoje Sony Music Entertainment i Trafalgar Releasing, pružiće fanovima "kompletnu priču" muzičara i dati dubinski pogled na Džordžov buran život van scene.

"George Michael: Freedom Uncut", koji je opisan kao muzičarev "završni rad", istražiće niz ekskluzivnih ličnih arhivskih snimaka i prikazati život Džordža Majkla nakon objavljivanja njegovih solo albuma "Faith" iz 1987. i "Listen Without Prejudice: Vol 1" iz 1990. godine.

Takođe će se osvrnuti na bol koju je on pretrpeo zbog gubitka prve ljubavi Anselma Felepe, koji je preminuo sa 36 godina od bolesti prouzrokavane AIDS-om - i smrti njegove voljene majke.

Pored toga, posthumno izdanje, u režiji Džordža Majkla i bliskog prijatelja Dejvida Ostina, služi i kao podsetnik na Džordžovu neverovatnu karijeru, iz njegovih dana u grupi Wham! sve do njegove solo karijere.

U dokumentarcu se pojavljuje mnogo zvezda iz sveta muzike i šou-biznisa, kao što su ser Elton Džon, Stivi Vonder, Meri Džej Blajdž, Najl Rodžers i Lijam Galager.

Naravno, pojavljuju se i supermodeli Naomi Kempbel, Sindi Kraford, Krist Tarlington, Tatjana Patic i Linda Evanđelista.

- Džordž nudi otvoren i iskren pogled na dve strane života; njegov veoma javni put u njegovoj muzičkoj karijeri, kao i njegov lični život, strana koju kamere nikada nisu videle. Film je prožet bezvremenskim duetima sa Džordžovim omiljenim umetnicima i istražuje kako je on uticao na kulturni pejzaž svoje generacije kao jedan od najprodavanijih muzičkih umetnika na svetu svih vremena - navodi se u sinopsisu.

George Michael documentary Freedom Uncut Foto: georgemichaelfreedomuncut.com

- Film je Džordžovo poslednje delo. Priča lično Džordžova, to je kompletna priča. Džordž Majkl je bio inspirativan umetnik čija priča zaslužuje da bude podeljena na velikom ekranu širom sveta - navodi Dejvid Ostin, prenosi "Daily Mail".

- U čast Džordžovog rođendana ovog juna, oduševljeni smo što sarađujemo sa Dejvidom Ostinom i našim partnerima u Trafalgar Releasing-u kako bismo obožavaocima pružili neviđen pristup njegovom izuzetnom životu i na sceni i van nje - rekao je o filmu Tom Mekej iz Sony Music Entertainment-a.

Ulaznice su u prodaji u bioskopima širom sveta od srede, 27. aprila. Fanovi se mogu prijaviti za više informacija na georgemichaelfreedomuncut.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA