≫ 

Hari Stajls i Florens Pju u uzbudljivom psiho-trileru: Prvi trejler ostavlja bez teksta

Da li biste se odrekli svog idealnog života da bi uradili ispravnu stvar?

  • 0
Dont worry darling, hari stajls, florens pju Printskrin: YT/ Warner Bros. Pictures

- Šta se ovde zaista dešava? Šta ako je ovo mesto opasno? - pita Alis (Florens Pju) u prvom trejleru za novi film Olivije Vajld "Ne brini, dušo" (Don't Worry Darling).

Film u kome pored Pju i Vajld igra i Hari Stajls i Kris Pajn uzbudljivi je novi psihološki triler koji publika željno očekuje.

U skoro tri minuta dugom trejleru, Pju i druge "idealne domaćice" iz 1950-ih godina postavljaju pitanje šta ako je utopijski eksperiment unutar koga žive savršene živote zapravo izgrađen na uznemirujućim tajnama.

- Da li biste se odrekli svog idealnog života da bi uradili ispravnu stvar? To je pitanje koje postavlja ovaj film - rekla je Olivija Vajld, predstavljajući trejler na CinemaCon.

Ona je takođe kazala kako je film njeno ljubavno pismo "Matriksu" i "Inception", a da je izvedba Florens Pju "rođenje velike glumačke zvezde".

Muzičku zvezdu Harija Stajlsa nazvala je "otkrovenjem".

- Ja sam takođe u filmu jer sam jedina koju smo mogli da priušte kada je za kasting došlo vreme - našalila se lepa glumica i rediteljka.

U "Ne brini, dušo" igraju i Džema Čan, Nik Krol, Daglas Sit, Timoti Simons i Kiki Lejn.

"Don’t Worry Darling" će se u bioskopima u SAD naći od 23. septembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA