≫ 

Takmičari nisu uspeli da osvoje novac u "Poteri": Jedan od njih je pokazao hrabrost i branio veću svotu

Nažalost, nije uspeo da prođe dalje

  • 1
Potera Printskrin: RTS

Takmičari ove nedelje nisu uspeli da osvoje novac u "Poteri". U kvizu su učestovovali Aleksandar, Ana, Božidar i Miodrag, ali je tragačica Milica Jokanović bila bolja.

Prvi je "led probio" Aleksandar. On je u početnoj igri osvojio 60.000 dinara. Upravo ovu svotu je branio za finalnu "Poteru", ali je tragačica Milica Jokanović usepla da ga stigne i da ga eliminiše.

Sledeća je bila Ana. Ona je u prvoj igri osvojila 30.000 dinara, ali je rešila da brani nižu svotu od 20.000 dinara. Uspela je da prođe dalje i da se kvalifikuje za finalnu "Poteru".

Božidar je bio naredni takmičar koji se takmičio. Bio je odličan, u prvoj igri je osvojio 90.000 dinara. Pokazao je i hrabrost, budući da je odlučio da brani veću svotu od 500.000 dinara.

Bio je blizu da prođe u finalnu "Poteru", ali je tragačica Milica Jokanović uspela da ga stigne i eliminiše iz igre.

Poslednji takmičar bio je Miodrag. U prvoj igri je osvojio 60.000 dinara, a upravu ovu svotu je branio. Uspeo je da se kvalifikuje u finalnu "Poteru".

Zbirno su Ana i Miodrag branili 80.000 dinara.

Potera Printskrin: RTS

Napravili su 10 koraka, što je na kraju bilo nedovoljno. Tragačica Milica Jokanović je uspela da ih stigne.

Video: Oni smišljaju pitanja za učesnike TV Slagalice, a sada su odgovarali na naša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blef

    16. maj 2022 | 23:43

    Ovo je najgori kviz u istorijatu svih kvizova koju su se Do sada odrzavali kod nas, toliko je bedan da bi se svaki gledaoc postideo da potrosi vreme gledajuci ovakve budalastine. Ovaj viditelj je toliko pohlepa jedna da nebi dao ni 2 Dinara da osvoje takmicari samo da bi on imao za svoje destinacije gde se moze nesto pojesti a da ne kosta , oduzima takmicarima vreme i zbunjuje da se oni nalaze u cudu, ja se nebi prijavio ni za 10 000 evra jer je odvratno spustati se na taj nivo,,,RTSa izvini medvedovicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA