Jedna od najlepših svetskih glumica menja Džonija Depa u "Piratima sa Kariba"?

- Razvijamo dva scenarija "Pirata" - jedan sa njom, a drugi bez - rekao je producent Džeri Brukhajmer

  • 2
 Džoni Dep Scena iz filma: Pirati sa Kariba - Mrtav čovek ne priča. Foto: Disney/AP

Producent Džeri Brukhajmer je rekao da jedna od najlepših svetskih glumica Margo Robi pregovara da trajno zameni Džonija Depa u franšizi "Pirati sa Kariba".

Kao što je poznato, Dep trenutno tuži svoju bivšu ženu za klevetu zbog članka iz 2018. godine u Vašington postu, gde je pisala o tome da je preživela nasilje u porodici.

U razgovoru za časopis The Sunday Times Culture, prema sajtu Metro, Brukhajmera su pitali da li se očekuje da se Džoni vrati u franšizu.

- Ne u ovom trenutku. Budućnost tek treba da se odluči - rekao je Brukhajmer, poznat i po radu na filmovima "Top Gun", "Bad Boys" i drugim.

Džeri je potvrdio da se pregovara sa Margo Robi.

- Da. Razgovaramo sa Margo Robi. Razvijamo dva scenarija "Pirata" - jedan sa njom, a drugi bez - rekao je Brukhajmer za magazin.

Dep je igrao kapetana Džeka Speroua u pet filmova franšize "Pirati sa Kariba". Džonijeva advokatica Džesika Majer tvrdila je da je glumac bio voljan da se vrati u najnoviji nastavak.

Dep je to kasnije demantovao, uz konstataciju da ne bi više glumio u "Piratima" da mu ponude sav novac ove planete, piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA