Kilijan Marfi želi da glumi u filmu "Peaky Blinders": "Mislim da ću biti tamo kada dođe vreme"

- Bio bih uzbuđen, kao i drugi, da pročitam scenario. Ali mislim da je dobro za sve da se malo odmore - rekao je glumac

  • 0
Birmingemska banda, peaky blinders Foto: BBC

Glumac Kilijan Marfi je rekao da bi bio "uzbuđen", kao i bilo, ko da pročita scenario za popularni film "Peaky Blinders".

Dugogodišnja BBC-jeva serija završila je ranije ove godine nakon emitovanja svoje šeste sezone. Od tada, kreator Stiven Najt kaže da zna "tačno" šta želi da se desi u filmu zasnovanom na seriji.

- Znam o čemu se radi i pišem u ovom trenutku. To je vrlo specifična priča, zasnovana je na istinitoj priči iz Drugog svetskog rata i biće ispričana na vrhunski način  - rekao je Najt nedavno.

U novom intervjuu za Deadline, Marfija, koji je glumio Tomija Šelbija u seriji, pitali su o potencijalnom filmu.

- Bio bih uzbuđen, kao i drugi, da pročitam scenario. Ali mislim da je dobro za sve da se malo odmore. To je uvek zdrava stvar i onda možemo da se pregrupišemo - rekao je Kilijan Marfi i dodao:

- Stiv (Najt) je ludo zauzet i tražen pisac, ali znam da više od svega voli da piše "Peaky". On to obožava. Zato mislim da ću biti tamo kada dođe vreme, ako ima još priče da se ispriča - naveo je Marfi.

Ranije je Najt rekao da likovi predstavljeni u šestoj sezoni takođe pomažu u postavljanju predstojećeg filma.

U intervjuu za Equire, pisac je rekao da će novi likovi u šestoj sezoni, koja bi trebalo da se pojavi na Netfliku ovog meseca, oblikovati režiju filma.

- U seriji šest dovodimo novu generaciju i oni će biti deo onoga što se dešava u filmu.. Film, znam tačno o čemu se radi. I znam koje će dve priče (film) ispričati. Kako će se priča odvijati, ne znam. Šta će biti posle toga, želim da to zavisi od filma - rekao je Najt, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA