Letnji porodični vikend 30. i 31. jula u bioskopima mts Dvorana i Cine Grand Big Rakovica

Na repertoaru najnovija animacija "DC Liga Superljubimaca", animacija "Baz Svetlosni", čuveni Minioni u nastavku "Malci 2 Gruov početak"

  • 0
Porodični vikend mts Dvorana Foto: Promo

Niže cene karata za članove porodičnog kluba, poklon kokice, mali Politikin zabavnik i slani poklon.

Letnji PORODIČNI VIKEND biće održan u subotu i nedelju 30. i 31. jula u mts Dvorani i bioskopu Cine grand BIG Rakovica. Mališani će imati prilike da sa roditeljima ili drugarima uživaju u najnovijim animiranim ostvarenjima, a članovi Porodičnog kluba u nižoj ceni karte i poklonima: kokicama, Malom zabavniku i slanom poklonu.

Nova filmska ZVEZDA dugoočekivana animacija DC LIGA SUPERLJUBIMACA, ČUVENI MINIONI : MALCI 2 GRUOV POČETAK", naučno- fantastična animacija BAZ SVETLOSNI povešće mališane na uzbudljivu turneju kroz svet mašte i dogodovština.

O FILMU "DC LIGA SUPERLJUBIMACA"

Ljubimce predvodi Supermenov voljeni pas Kripto. Njih dvojica su nerazdvojni prijatelji, koji dele supermoći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermena i ostatak Lige pravde otmu, Kripto mora da uveri ofucanu ekipu iz skloništa za životinje - psa Ejsa, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vevericu Čipa - da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu da spasu otete superjunake. Ejsu se nikako ne sviđa ideja super-psa – ali to će se promeniti kad upozna Betmena.

REZERVACIJA KARATA JE MOGUĆA PREKO SAJTA MTS Dvorana - Repertoar.

Inače, u bioskopima mts Dvorana i Cine Grand Big Rakovica do kraja leta je u toku filmska akcija: svi filmovi po ceni od 370 dinara radnim danima do 18h

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA