≫ 

Kijanu Rivs ponovo oduševio svet: Glumac ljubaznim gestom 80-godišnjoj obožavateljki ulepšao godinu

Priču je podelio korisnik društvene mreže Reddit

  • 5
Keanu Reeves, Kianu Rivs Kijanu Rivs; Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Priča o ljubaznom gestu Kijanua Rivsa prema 80-godišnjoj obožavateljki pojavila se na internetu. Jedna osoba je na sajtu Reddit napisala kako se njegova baka zaljubila u zvezdu filmova "Matriks" i "Džon Vik", pošto ju je podsetio na njenog pokojnog muža.

Nakon što je doživela moždani udar u ranim 70-im, baka je bila primorana da bude kod kuće narednih 10 godina svog života, ali je utehu pronašla u Rivsovim filmovima, gledajući sve, od "Bila i Teda" do "Matriksa".

Korisnik Reddit-a je potom krenuo da objašnjava kako je njihov ujak naleteo na Rivsa u restoranu u Los Anđelesu, i kako je to dovelo do podužeg telefonskog razgovora između glumca i bake.

- Nedugo nakon što je "Matriks" izašao, moj ujak je bio u Los Anđelesu zbog posla i jeo je u stvarno otmenom restoranu kada je Kijanu ušao sa ženom - napisao je korisnik Reddit-a i nastavio:

- Kada su završili obrok, moj ujak je prišao njihovom stolu i rekao glumcu: "Obično ne radim ovo, ali samo sam želeo da znate da vas moja 80-godišnja majka voli i da je videla sve vaše filmove. Podsećate je na mog tatu." - naveo je korisnik Reddit-a.

Korisnik Reddit-a je objasnio da ga je njegovog ujaka Kijanu pitao da li ima mobilni kod sebe i kada je potvrdio da jeste, rekao mu je: "Pozovite je, hoću da razgovaram sa njom".

- Razgovarao je sa mojom bakom nekoliko minuta i to joj je apsolutno ulepšalo godinu. Bila je tako izolovana i njegova iskrena ljubaznost prema njoj i interesovanje za nju pokazali su kakav je on zaista neverovatan čovek - naveo je korisnik Reddit-a, a prenosi NME.

Tokom godina Kijau je stekao reputaciju jednog od najljubaznijih ljudi u Holivudu, a brojni fanovi su pričali kako je bilo mnogo stvari kojim je Rivs oduševio. Glumac je prošlog meseca postao viralan nakon što je snimljen kako ima prijatnu konverzaciju sa mladim obožavaocem na aerodromu, pri čemu je mladiću odgovorio na svako njegovo pitanje.

Video: Francuski glumac Ibrahim Koma: Osećao sam se dobrodošlo u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA