Miloš Avramović za Telegraf.rs o seriji "U klinču", nastavku "Južnog vetra" i angažovanju Monike Beluči i Depa

- Mislim da će publika moći da očekuje spektakl - rekao je reditelj i producent za naš portal

  • 7

U ponedeljak, 29. avgusta, na RTS 1, s početkom u 20 časova, očekuje nas prva epizoda serije "U klinču" u kojoj glume Mihajlo Veruović Vojaž, Nikola Kojo, Branka Katić, Svetlana Ceca Bojković i drugi.

Iza ovog projekta stoji producent Miloš Avramović, koji je u razgovoru za Telegraf.rs pričao o ovom ostvarenju, ali i o nastavku "Južnog vetra".

Na početku se dotakao serije "U klinču", te dao svoje mišljenje koja je njena poruka.

- Mislim da je poruka na kraju da drugarstvo, porodica, ljubav moraju da pobede i da neke pozitivne vrednosti moraju da trijumfuju. Takođe, da se do tih pobeda jako teško dolazi. Potrebno je dosta truda, muke, ulaganja, odricanja kako bi došli dotle - rekao je Miloš Avramović za našo portal.

On smatra da je serija u "U klinču" neka vrsta osveženja na TV ekranima.

- Hteli smo da napravimo nešto što bi bilo osvežavajuće i drugačije, da se ne ponavljamo, ne kopiramo, već da stvorimo naš domaći balkanski proizvod... Pored tog pristupa, imamo nova lica na ekranu, jako zanimljive glumačke kombinacije. U svakom smislu osveženje - rekao je Avramović.

Tu su i mnoge mlade nade. Glavnu ulogu ima Mihajlo Veruović Vojaž, dok se u epizodnoj ulozi pojavljuje i Nući. Avramović smatra da su se oni odlično snašli u seriji.

- Fenomenalno. Mihajlo (Mihajlo Veruović Vojaž) je rođen da bude ispred kamere. Sa takvom lakoćom je radio. Uradio je veliki posao, ovo je ozbiljan posao. Trideset epizoda nositi nije mala stvar. Svaka čast njemu, svaka čast ostaloj ekipi, posebno starijoj, iskusnoj ekipi - rekao je Avramović.

Miloš Avramović nam je otkrio dokle se stiglo sa snimanjem serije "Južni vetar".

- Mislim da će publika moći da očekuje spektakl, mislim da će moći da očekuju ludu, ludu vožnju. Podigli smo lestvicu na još viši nivo, otišli smo još dalje. Mislim da je "Južni vetar" sada svetska serija sa ovom sezonom koju ćemo uraditi. Tu smo na preko pola puta snimanja, očekuje nas još posla, dobar deo smo uradili i lagano se bližimo kraju. Očekujemo da se možda čak za Novu godinu premijerno prikaže prva epizoda - rekao je Avramović i navodi da za Vojaža ima mesta u "Južnom vetru".

- Definitivno. Mihajlo sigurno, Nućija ne znam koliko zanima. Njemu (Nućiju) je bilo zabavno, super se smašao, videćemo. Ali Mihajlo, zašto da ne? Mihajlo može da glumi komotno u bilo kojem projektu koji se snima danas - naveo je Avramović.

U seriji "Južni vetar" videćemo i holivudske zvezde Erika Robertsa i Vilijama Boldvina. Avramović je opisao kako je izgledala saradnja sa njima.

- Bilo je izuzetno lagano. Oni su profi. Znaju šta treba da se radi.. Čak je bilo i veliko zadovoljstvo i uživanje raditi sa njima - rekao je Avramović.

Nije isklučio angažovanje Monike Beluči i Džonija Depa u "Južnom vetru".

- To ostaje i dalje kao mogućnost u sledećim nastavcima koje spremamo. Posle ove serije spremamo film, treći deo, koji smatram da će biti vrhunac naše karijere. Spremamo ozbiljan svetski projekat. Moguće da se takva neka imena nađu u podeli u "Južnom vetru 3" - rekao je Avramović.

Ceo intervju pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dane

    28. avgust 2022 | 09:44

    Dovoljno ste zasrali sa JV 2, gori film nisam gledao. Ne očekujem ništa bolje ni sa 3.

  • Dex

    28. avgust 2022 | 10:14

    Kad se kaze juzni vetar meni asocijacija Sinan Sakic

  • Sim

    28. avgust 2022 | 09:58

    Ljudi,budimo realni...juzni vetar,film,serija,uzas od cele ideje. Kvalitet je u rangu turskih masovnih produkcija. Odabr iglumaca je vrhunski,osim Bikovica,kojem ova uloga bas ne odgovara. Realno sam kvalitet svega u vezi serije je dvojka. Naravno glumci su ok,i to me jos vise cudi da su pristali na ovako nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA