≫ 

Održana svetska premijera filma "Amsterdam": Kristijan Bejl i njegova žena srpskog porekla oduševili

Na događaju u Njujorku još su bili Margo Robi, Rami Malek, Majk Majers, Timoti Olifant i drugi

  • 0
Premijera filma "Amsterdam" Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini/Invision

U Alis Tali Holu u Njujorku održana je svetska premijera filma "Amsterdam". Na ovom događaju su bile brojne filmske zvezde, poput Margo Robi, Ramija Maleka, Majka Majersa, Timotija Olifanta i drugih.

Jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju igra i Kristijan Bejl, koji je na premijeru došao sa suprugom Sandrom Sibi Blažić, koja je srpskog porekla.

Njih dvoje, naravno, su očarali mnoge svojom pojavom.

"Amsterdam" je originalna, romantična i krimi priča o troje bliskih prijatelja (Kristijan Bejl, Margo Robi i Džon Dejvid Vašington) koji su se našli u središtu jedne od najvećih tajni u američkoj istoriji.

U glavnoj ženskoj ulozi obrela se Margo Robi, dobro poznata publici još od "Vuka sa Volstrita", potom po filmovima "Ja, Tonja", "Fokus", "One su bombe", poslednjih godina briljira u raznovrsnim ulogama veoma uspešnih filmskih naslova, za koje je čak dva puta nominovana za nahradu Oskar.

Zoe Saldana ("Avatar"), Anja Tejlor-Džoj ("Kraljičin gambit") , Majk Majers ("Ostin Pauers"), Tejlor Svift, Matijas Šunerts ("Rđa i kost") i uloga najbojeg od najboljih Roberta De Nira ("Kum 2", "Taksista") – na čelu zvezdane glumačke postave.

O kakvim tajnama, spletkama, otkrićima i ubistvima je reč, koju je, sasvim izvesno, Dejvid O Rasel upakovao u sjajnu krimi dramu sa elementima komedije – "Amsterdam", saznajte od 3. novembra u bioskopima.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA