Filmski hitovi koje ne smete da propustite ovog novembra

U bioskopima od 3.11., 10.11. i 1.12.

  • 0
Film "Fabelmanovi" Foto: Promo

Višestruko nagrađivani redatelj Stiven Spilberg, jedan od najznačajnijih reditelja u istoriji kinematografije, nakon ekranizacija svih mogućih priča, od fantastičnih avantura do ozbiljnih ratnih filmova, napokon je snimio film o sebi - "Fabelmanovi".

U BIOSKOPIMA OD 24.11.

"Malci otpisanci"

Op i Ed su dve simpatične, pahuljaste životinjice koje liče na američke krofnice – Rupići– i koje slučajno otputuju kroz vreme iz 1835. i završe u savremenom Šangaju. Tamo saznaju da su rupići u međuvremenu izumrli. Dve nespretne životinjice mogu da se oslone samo jedna na drugu kako bi sačuvale svoje živote i kako bi spasile celu svoju vrstu… pa možda čak i promenile celi tok istorije.

U BIOSKOPIMA OD 03.11.2022.

"Pretnja u etru"

Uz ovaj napeti triler s legendarnim Melom Gibsonom u glavnoj ulozi nećete ni trepnuti!

Voditelj preuzima poziv, gde nepoznata osoba u etru preti da će ubiti celu porodicu šoumena. Da bi spasio najmilije, radio voditelj će morati da igra igru preživljavanja i jedini način da pobedi je da otkrije identitet zločinca.

U BIOSKOPIMA OD 03.11.2022.

"Terrifier 2"

"Ovaj film sadrži scene grafičkog nasilja i brutalne prikaze horora. Gledaocima koji su slabog srca, skloni vrtoglavicama ili slabog želuca savetuje se izričiti oprez. Već je bilo brojnih slučajeva padanja u nesvest i povraćanja u bioskopima. Za one koji odluče da nastave, upozoreni ste…"

Prošlo je tačno godinu dana nakon zloglasnog masakra u okrugu Majls. Serijski ubica, jezivi klovn Art vraća se tačno na Noć veštica. Vođen demonskim priviđenjem, Art ovog puta cilja tinejdžerku i njenog mlađeg brata. Kad linije između stvarnosti i neviđene noćne more nestaju i broj mrtvih tela raste, brat i sestra otkrivaju mračnu porodičnu tajnu koja može da ih spase i stane na kraj Artovoj vladavini terora.

U BIOSKOPIMA OD 10.11.

"Poker Face"

Oskarovac Russell Crowe, Liam Hemswort i RZA upuštaju se u napetu partiju pokera u kojoj je ulog veći od života.

Poker Face prati grupu prijatelja koji se nalaze za svoju godišnju partiju pokera, no ove večeri ulozi su povećani pa se sada radi o životu i smrti. Domaćin ovog druženja je tehnološki milijarder i nepopravljivi kockar Džejk Foli (Krou). Glavna nagrada je takva da joj niko ne može odoleti: 25 miliona dolara. Za učešće u igri moraće da se odreknu jedine stvari koju su u životu pokušali da sačuvaju... svoje tajne. Kako se igra odvija, prijatelji će otkriti šta je zapravo na kocki.

U BIOSKOPIMA OD 01.12.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA