≫ 

Takmičari pokazali i hrabrost i znanje u "Poteri": Sjajni Srđan Todorović branio 500.000 dinara u finalu

Nažalost, tragač Milorad Milinković je uspeo da ga stigne

  • 0
Potera Printskrin: RTS

Takmičari su u ovonedeljnoj "Poteri" pokazali hrabrost, budući da su svi do jednog prihvatili da brane veću svotu, što se ne dešava često. Naravno, pokazali su i znanje, a preko puta sebe imali su raspoloženog tragača, reditelja Milorada Milinkovića.

Prvo je "probio led"  Nenad Mićević iz Valjeva. On je u prvoj igri osvojio 90.000 dinara, ali je odlučio da brani veću svotu od 450.000 dinara. Dobro je krenulo, Nenad odgovorio tačno na neka pitanja, ali se tragač Milorad Milinković nije dao, te ga je "stigao" i onemogućio Mićevića da prođe u finalnu "Poteru"

Sledeća je bila Jovanka Milićević iz Beograda. Ova harizmatična takmičarka je odlučila da brani veću svotu od 600.000 dinara. Bila je odlična i bila nadomak da ovu cifru prenese u finalnu "Poteru". Nažalost, tragač Milorad Milinković ju je stigao i izbacio iz dalje igre.

Naredni takmičar bio je sjajni Srđan Todorović iz Užica, inače sportski novinar portala Telegraf.rs. Da poseduje sjajno znanje, videlo se u prvoj igri, gde je zaradio 105.000 dinara. Ponuđena mu je veća cifra od 500.000 dinara, što je bez oklevanja prihvatio da je brani.

- Pre nego što sam došao u emisiju, rekao sam drugarima i porodici da ću ići na višu sumu - rekao je hrabri Srđan.

U drugoj igri se sjajno pokazao, pokazao je odlično znanje, te je uspeo da odbrani svotu od 500.000 dinara i unese je u finalnu "Poteru".

Potera Srđan Todorović bio je sjajan u kvizu "Potera" Printskrin: RTS

Dejan Vacić iz Pirota, koji je svojevremeno učestvovao u "Slagalici", bio je naredni takmičar. Kao i prethodni takmičari, on je odlučio da brani veću svotu od 300.000 dinara. Nažalost, nije uspeo da prođe dalje, budući da ga je tragač Milorad Milinković stigao.

Na kraju, Srđan je ostao sam u finalnoj "Poteri", gde je branio 500.000 dinara. Nažalost, pritisak je uticao da Srđan ne ostvari bolji rezultat u završnici. Napravio je 8 koraka, a to je tragač u speo da stigne.

Potera Srđan Todorović bio je sjajan u kvizu "Potera" Printskrin: RTS

Sve u svemu, takmičari su odigrali hrabro i ostavili pozitivan utisak. Pa i na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA