Veliki fan video igara: Henri Kavil iz "The Witcher" prelazi u novi omiljeni gejmerski univerzum

Amazon Studios je zvanično potvrdio

  • 0
avatar put vode premijera Foto: Tanjug/AP

Henri Kavil nedavno je odustao od uloge Geralta od Rivije u seriji "Veštac", a šuškalo se da je glavni razlog to što je britanski glumac istinski ljubitelj ove franšize. Poznat kao ogroman fan video igrica (preko kojih je i upoznao "The Witcher" univerzum), Kavil ipak ima razloga da se raduje jer ne samo da će dobiti glavnu rolu, već će biti i izvršni producent predstojeće franšize, bazirane na igri Warhammer 40,000.

Amazon Studios je zvanično potvrdio da je obezbedio globalna prava na igru Warhammer 40,000 od Games Workshopa za Кavila ("Čovek od čelika"). Sporazum obuhvata prava na čitav univerzum, preko TV serija, filmova, igara i animacija.

Od kako se pojavio pre skoro 40 godina, brend Warhammer se proširio kroz GAW-ove minijature, knjige, stolne igre, animacije, romane, obilje licenciranog materijala i video igrice.

Warhammer 40,000 smešten je u daleku budućnost, gde čovečanstvo stoji na ivici između onoga što bi mogla biti njegova najsvetlija budućnost, ili njegovo najmračnije doba. Pretnje ljudima su brojne: izdajnici vođeni ognjem ambicija, vanzemaljska carstva zakleta da će povratiti sve zvezde i zlonamerni bogovi koji manipulišu stvarnošću.

- Warhammer 40.000 je zaokupio maštu obožavalaca svih uzrasta, iz svih sfera života i širom sveta - rekla je Dženifer Salk, šef Amazona i MGM studija.

- Uzbuđeni smo što radimo sa Henrijem, Vertigo Entertainment i Games Workshop-om širom naših Amazon zabavnih preduzeća na ovoj briljantnoj, impresivnoj franšizi koju će naši globalni klijenti iskusiti u godinama koje dolaze.

The Witcher Foto: Supplied by LMKMEDIA / IPA / IPA / Profimedia

- Voleo sam Warhammer od detinjstva, što je ovaj trenutak učinilo zaista posebnim za mene - rekao je Кavil.

- Prilika da se čuva ovaj kinematografski univerzum od njegovog početka predstavlja veliku čast i odgovornost. Ne mogu biti zahvalniji za sav naporan rad koji su uložili Vertigo, Amazon Studios i Games Workshop da bi se ovo dogodilo. Кorak bliže ostvarenju životnog sna.

Кavil, koji je upravo napustio svoju DC ulogu Supermena, ima pune ruke posla. Gledaćemo ga u šopijunskom trileru "Argylle" Metjua Vona, predstojećem rimejku "Highlander", "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" Gaja Ričija, kao i u 3. sezoni "Vešca".

(Telegraf.rs/Deadline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA