• 7
 ≫ 

Glumci osvojili ogroman novac u "Poteri", donirali ga deci stradalih rudara, imali su nesvakidašnjeg tragača

 ≫ 

Tihomir Stanić, Milena Radulović, Petar Strugar i Milica Zarić pokazali su sjajno znanje

  • 7
Novogodišnja "Potera"

Printskrin: RTS

U prazničnom izdanju "Potere" takmičili su se glumci Tihomir Stanić, Milena Radulović, Petar Strugar i Milica Zarić. Pokazali su sjajno znanje, pobedili u kvizu, a novac su donirali u humanitarne svrhe.

Novogodišnju "Poteru" je "otvorio" Tihomir Stanić. Tika je u prvoj igri osvojio 105.000 dinara, ali se odlučio da brani veću svotu od 300.000 dinara.

Preko puta sebe je imao tragačicu Milicu Jokanović i uspeo je da prođe u finalnu "Poteru".

Uspešna je bila i Milena Radulović. U prvoj igri je osvojila 90.000 dinara.

Odabrala je da joj tragač bude reditelj Milorad MIlinković, koji joj je inače dodelio prvu ulogu u filmu. Milena je bila odlična, a uspela je da odbrani veću svotu, koje je iznosila 400.000 dinara.

Naredni takmičar bio je Petar Strugar. Bio je odličan. U prvoj igri je osvojio 105.000 dinara, ali je branio veću svotu od 300.000 dinara. Uspeo je u tome i prošao u finalnu "Poteru". Tragač mu je bio Milan Bukvić.

I, na kraju, svoje znanje je pokazala Milica Zarić. Uspela je da osvoji u prvoj igri 90.000 dinara, ali je odabrala da brani veću svotu od 400.000 dinara. Iako je imala nezgodnog takmičara, Žarka Stevanovića, uspela je da prođe u finalnu "Poteru".

Takmičari su tako uneli 1.400.000 dinara, a tu cifru, ako je odbrane, daju u humanitarne svhre.

"Mi smo se dogovorili da ovu sumu, ako je osvojimo, a nadam se da hoćemo, poklonimo deci rudara stradalih u rudniku Soko. Savez dramskih umetnika je isto organizovao isto humanitarnu akciju u te svrhe, tako da se mi pridružujemo toj akciji", rekao je glumac Tihomir Stanić.

Glumci su imali nesvakidašnjeg tragača, i to Jovana Memedovića. Pitanja je na mestu voditelja čitao reditelj Milorad Milinković. Tihomir, Milena, Petar i Milica su napravili 19 koraka, a Jovan Memedović nije uspeo da ih stigne, tako da su glumci uspeli da osvoje cifru od 1.400.000 dinara.

Video: Joca Memedović daje savete kako da se rashladite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA