≫ 

Marić o razgovorima sa Lauševićem: Milan otkrio kako je Žarko reagovao kada je pogledao seriju "Pad"

Na konferenciji za medije, koja je održana posle novinarske projekcije prve epizode serije "Pad", Milan Marić je otkrio da se čuo sa Žarkom Lauševićem, te da je njegov stariji kolega pogledao seriju

  • 2

U subotu, 21. januara, u 21 čas, na kanalu Superstar TV biće emitovana prva od osam epizoda serije "Pad", koja je rađena po motivima iz knjige Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad". Glavnu ulogu u ovom ostvarenju igra Milan Milan Marić, i to lik glumca Ivana Maslaća, koji biva uhapšen nakon što je posle posle tuče pištoljem ubio svog napadača.

Na konferenciji za medije, koja je održana posle novinarske projekcije prve epizode serije "Pad", Milan Marić je otkrio da se čuo sa Žarkom Lauševićem, te da je njegov stariji kolega pogledao seriju.

"Znate kako, ja sam se sa Žarkom dva puta čuo. Jedanput smo pričali uživo. To je bilo pre snimanja. Prvi put smo se čuli kada smo se spremali da krenemo sa snimanjem. On me je nekako pozvao kao stariji kolega da mi poželi sreću.

Malo smo iskoristili to vreme pričom o glumačkom poslu i nekako što sam osetio, što mi je nekako bilo najbitnije da mi on kaže to. Ja sam imao osećaj da mi govori "ja ti verujem." I to je meni bilo dosta. Čuli smo se i posle kada je odgledao seriju. Ja sam jako srećan onim što sam ja čuo, a šta sam čuo, neka ostane između nas dvojice.", rekao je Milan Marić.

Pored Milana Marića gledaćemo i Borisa Isakovića, Mimu Karadžića, Milicu Janevski, Anđelu Jovanović, Ljubomira Bandovića, Dubravku Drakić, Dragana Marinkovića Macu, Krešimira Mikića, Izudin Bajrović, Slavka Sobina, Kemala Rizvanovića, dok autorsku ekipu čine reditelj i scenarista Bojan Vuletić i scenarista Petar Mihajlović, direktor fotografije Dušan Joksimović, scenograf Aljoša Spajić i kostimograf Dragica Laušević.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata.

Pogledajte trejler:

Video: Milan Marić o Tomi: Zanimalo me odakle ide ta autodestrukcija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nensi

    16. januar 2023 | 23:56

    Serija je predobra odgledala sam je bas mi se dopada !

  • Imt

    18. januar 2023 | 08:34

    Samo da nije neko nasilje i otkidanje glava uzivo.Mnogo je nasilja u serijama.Zasto nema dobrih serija,sporih sa socijalnim motivima,to je nepresusno i traje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA