Sigurni Viver, Bil Marej i Den Ekrojd će ponoviti uloge u novom filmu "Isterivači duhova"

Filmski stvaraoci planiraju da presele radnju iz Njujorka u London.

  • 0
Film "Ghostbusters", "Isterivači duhova"

Printskrin: Youtube/Rotten Tomatoes Classic Trailers

Originalne zvezde "Isterivača duhova" iz 1984. godine, Bil Marej, Sigurni Viver i Den Ekrojd, će ponoviti svoje čuvene uloge u sledećem filmu u legendarnoj franšizi.

Oni će se navodno pojaviti u nastavku filma"Isterivači duhova: Život posle smrti", a filmski stvaraoci planiraju da presele radnju iz Njujorka u London.

Izvor je rekao kolumni Bizarre u novinama The Sun: "Šefovi studija uzimaju klasičnu franšizu, postavljajući je na novu lokaciju, ali zadržavajući magiju originala. Biće sjajno.London je savršen. To daje toliku dozvolu da se osvrnemo na klasične znamenitosti i britansku istoriju, ali još uvek u urbanom okruženju.Planovi izgledaju veoma kul, a zainteresovati originalne zvezde nije bilo teško. Svi oni vole filmove i gledaju na njih veoma rado."

Vest dolazi mesec dana nakon što je najavljeno da će Gil Kenan režirati nastavak.

"Apsolutna je čast uzeti protonski paket i zakoračiti iza kamere za sledeće poglavlje sage o porodici Spengler. Samo bih voleo da se mogu vratiti u 1984. i reći klincu u šestom redu Men Veli Vesta da će jednog dana režirati film "Isterivači duhova"."

Pol Rad, Fin Volfhard, Mekena Grejs i Keri Kun će se vratiti za sledeći deo franšize, prenosi Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA