≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dame u "Poteri" uspele da osvoje ogroman novac u triler završnici, potez tragača na kraju je ispao šmekerski

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Proključale" su i društvene mreže

  • 17
Potera Printskrin: RTS

U ovonedeljnom izdanju "Potere" učestvovale su dame, koje su na kraju uspele da osvoje novac. Emisiju je "otvorila" Jelena Dimić iz Beograda, koja zagovara rodnu ravnopravnost.

"Ja volim da koristim jezik rodne ravnopravnosti, jer smatram da žena treba da se predstavlja sa rodnim identitetom. Volim da zagovaram rodnu ravnopravnost. Moje heroine su Marija Lukić, Milena Radulović, Iva Ilinčić, kao i sve žene koje su javno progovorile o nekoj vrsti nasilja koje su preživljavale i ovim pozivam sve žene koje trpe partnersko, porodično ili drugi vid nasilja da se obrate autonomnom ženskom centru koji će im pružiti besplatnu pravnu pomoć", rekla je Jelena na početku.

Ona je branila veću svotu od 400.000 dinara i uspela je u tome.

Katarina Đoković, koja studira na Biološkom fakultetu, debitovala je na kvizu. Pokazala je odlično znanje i osvojila 400.000 dinara.

Umetnica Vasilisa Ivanović iz Paraćina otkrila je njena porodica umetnička, a da je njihovo delo, slika kralja Milutina, krasi manastir Hilandar. I ona je pokazala da poseduje odlično znanje. Pre svega je bila odlična u prvoj igri, gde je osvojila 120.000 dinara.

Tu cifru je i branila. Nažalost, tragač Milan Bukvić je bio bolji i eliminisao je iz kviza.

Ljubica Đurić iz Bajine Bašte je po struci istoričarka, ali se bavi raznoraznim stvarima. Voli kontakt sa ljudima, a kako je navela, njen heroj je pokojni deda Miljko Đurić, koji joj je usadio dobrotu i preneo ljubav prema porodici.

Ljubica se pokazala odlično i u prvoj igri 120.000 dinara. Ponuđena joj je cifra od 500.000 dinara, što je prihvatila da brani. Ipak, tragač Milan Bukvić je bio bolji, tako da je i ona bila eliminisana iz kviza.

Potera Printskrin: RTS

Na kraju su u finalnoj "Poteri" ostale Jelena i Katarina. Branile su 800.000 dinara i načinila 15 koraka. Tragač Milan je pokušao da ih stigne. Bio je blizu cilja, ali u triler završnici na 15 koraku nije stigao da tačno odgovori.

Upravo taj kraj ljudi sa društvenih mreža kažu da je džentlmenski potez tragača.

Takmičarke su osvojile tih 800.000 dinara i dobile su pohvale na društvenim mrežama.

Video: Impresivan rezultat: Postavljen novi rekord u Slagalici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    6. mart 2023 | 23:52

    Pitanja znači... Smehotres. Voditelj prespor u čitanju za tragača, a sam tragač u finalnoj poteri odugovlači toliko glupo i providno... Zadnje pitanje i zadnjih 5 sekundi tek strahota. Blam produkcije i jako, jako nekorektan potez prema gledaocima i drugim učesnicima. Da me neko ne shvati pogrešno, nemam ništa protiv devojaka iz kviza, ali zaista... Ovo nije nivo jednog kviza na državnoj televiziji za koju pretplatu plaćaju svi građani.

  • teorija zavere

    7. mart 2023 | 07:29

    Čekaj, ako se zalažu za rodnu ravnopravnost onda su trebale da odbiju da im se pokloni pobeda.

  • raca

    7. mart 2023 | 06:53

    Providno!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA