Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako izgledaju Kejt Midlton i princ Vilijam u seriji "Kruna"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavljene su fotografije sa snimanja

  • 1
Eda McVeya i Meg Bellamy Meg Belami kao Kejt Midlton u seriji "Kruna" Foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Uveliko se snima šesta sezona serije "Kruna", a u javnosti su se pojavili prvi kadrovi sa Kejt Midlton i princom Vilijamom. Kraljevski par u ovom ostavrenju glume Meg Belami i Ed MekVej.

Glumci igraju Ket i Vilijama iz njihovih studenskih dana na univerzitetu Sent Endrjuz, gde se i par upoznao 2001. godine, piše Index.hr.

Kao što možete videti, Kejt prolazi pored Vilijama koji gleda u nju. Kako se priča, kraljevski par će biti dosta u fokusu ove Netfliksove serije.

"Kada sam prvi put upoznao Keht, odmah sam vedio da kod nje ima nešto posebno. Želeo sam onda da istražim šta je to, ali onda smo se samo sprijateljili. No to je bio dobar temelj za našu vezu. Verujem da je ogromna prednost u našem odnosu to što smo prvo bili prijatelji", naveo je Vilijam u intervjuu za ITV 2010. godine.

Eda McVeya i Meg Bellamy Meg Belami i Ed MekVej kao Kejt Midlton i princ Vilijam u seriji "Kruna" Foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Što se tiče ostalih glumaca, postava je ista. Imelda Stauntonće glumiti kraljicu Elizabetu, Džonatan Prajs princa Filipa, Elizabet Debicki princezu Dajanu, Dominik Vest princa Čarlsa Olivija Vilijams Kamilu Parker-Bouls, a Lesli Menvil princezu Margaret.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA