Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li verujemo svojim očima, ušima i rečima?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odgovor ćemo dobiti u novoj emisiji za poznatim novinarom Aleksandrom Apostolovskim “Između redova” – večeras u 21 sat na Una TV

  • 0
Promo Una TV Apostolovski Aleksandar Foto: Promo Una TV

Nakon dobijanja gradske frekvencije od strane Regulatornog tela za elektronske medije (REM), nova gradska televizija UNA startovala je ove nedelje sa bogatom prolećnom programskom šemom.

Nova društveno – politička, debatna emisija Una televizije “Između redova” koja je na programu Une svakog četvrtka u 21 sat, donosi ono što nam najviše nedostaje, da razumemo aktulene događaje iz pravog ugla odnosno da naučimo da čitamo između redova.

Novo TV lice i voditelj Aleksandar Apostolovski, poznati novinar i kolumnista, istraživaće i otvarati pitanja koja nam kroje sudbinu, postavljati dnevne vesti u širi i razumljiviji kontekst i sa svojim gostima otvoreno razgovarati o promenama u okruženju dajući nam novi uvid u domaće i svetske tokove i događaje.

Ne proputite večerašnju prvu emisiju u kojoj će tema biti "Mart u Srba". O ovoj temi će govoriti reditelj Darko Bajić i Nebojša Čović. Mart je mesec koji je u Srbiji uvek donosio velike prevrate, promene i tragične događaje - da li smo u martu i kad pogrešili i možemo li nešto od minulih martova naučiti, saznaćete u premijernoj emisiji "Između redova".

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je:

Na teritoriji Beograda - GRADSKA TELEVIZIJA na poziciji 11 set top box alotment Avala

MTS Iris (na poziciji 125)

Supernova (na poziciji 25)

Orion Telekom (na poziciji 11)

BeotelNet (na poziciji 11)

Yettel Hipernet (na poziciji 14)

Sat Cable (na poziciji 47)

KBC NET (na poziciji 11)

NEXT (na poziciji 24)

JOTEL (na poziciji 27)

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA