Vreme čitanja: oko 1 min.

Snima se film "Scrubs"? Kreator hit serije kaže da je to "neizbežno"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Glavni razlog da uradimo tako nešto nije posao, već zato što zapravo volimo da se družimo", rekao je Bil Lorens

  • 0
Zach Braff, Sarah Chalke and Donald Faison in Scrubs Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Tvorac hit serije "Scrubs" Bil Lorens rekao je da je ponovo ukupljanje u vidu filma "neizbežno"

Ovo ostvarenje se prikazivalo između 2001. i 2010. godine, prateći živote lekara pripravnika i medicinskih sestara u bolnici Sacred Heart Hospital.

Glumci i kreatori su ranije zadirkivali da će biti okupljanja, a u novom intervjuu za Variety, Lorens je pohvalio trajna prijateljstva između njih.

"Na najbolji način, glumci te serije i pisci su toliko dobri da svi rade. A glavni razlog da uradimo tako nešto nije posao, već zato što zapravo volimo da se družimo", rekao je Lorens, koji nije isključio da se film "Scrubs" snimi:

"Mislim da je neizbežno da se to dogodi. Šala sa nama je prvi put kada prođe šest meseci da se ne družimo, a na kraju ćemo napraviti ponovno okupljanje Scrubs-a", naveo je kreator čuvene serije.

Donald Fajson, jedan od glavnih glumaca, priželjkuje ponovno okupljanje.

"Mislim da svi to želimo. Svi bismo voleli da ponovo radimo zajedno. Samo što je zaista teško. To ne može biti puna sezona serije - to bi morao da bude film ili nešto slično, gde biste mogli da date samo nekoliko meseci za to. Svi rade stvari", rekao je glumac prošlog leta.

Nadovezao se Bil Lorens.

"Ako ikada budete imali izgovor da radite sa ljudima sa kojima biste ionako želeli da provedete vreme, trčite ka njima... Vredi mi da ponovo vidim Nila Flina (glumac koji glumi lik domara u seriji "Scrubs",prim.aut) u tom kombinezonu", naveo je Lores, prenosi NME.

Pored Donalda Fajsona i Nila Flina, u seriji glume još Zek Bref, Sara Šalke, Džudi Rejes i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA