≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imamo novog šampiona "Slagalice", profesor osvojio 300.000, pa poručio: "Nisam još svestan šta sam uradio...."

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Naročito, pozdrav za učenike, koji su me na neki način inspirisali da se prijavim", rekao je Stevan Brdar

  • 0
Slagalica Printskrin: RTS

Stevan Brdar, profesor jedne gimnazije, pobednik je 161. ciklusa "Slagalice". On je u finalu bio bolje od Darka Živanović rezultatom 314:216.

Pobednik je dobio nagradu od 300.000 i šansu da učestvuje u superfinalu "Slagalice". Drugoplasiranom je pripala svota od 150.000 dinara.

"Utisci su feneomenalni. Pre svega bih želeo da čestitam Darku na sjajnim partijama u ovom ciklusu i za prvo pojavljivanje u kvizovima finale "Slagalice" je veliki uspeh. Nadam se da će se oprobati u drugim kvizovima. Što se mene tiče. šta da kažem. Nisam još svestan šta sam uradio, ostvario mi se san iz detinjstva. Iskoristio bih priliku da pozdravim verenicu, porodicu, dakle roditelje i sestru, svoje prijatelje, kolektiv gimnazije u kojoj radim. Naročito, pozdrav za učenike, koji su me na neki način inspirisali da se prijavim", rekao je Stevan Brdar.

"Utisci su odlični. Više sam nego zadovoljan učinkom. Što je rekao kolega, za prvo pojavljivanje i više nego dobro. Hvala na lepim rečima. Jedna zaslužena pobeda. Iskoristio bih i ja priliku da pozdravim porodicu, prijatelje. Da ne bih dužio, pozdrav za Jagodinu, Niš i Leskovac", rekao je Darko Živanović.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA