Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejvid Suše otkrio šta ga je Poaro naučio: Citirao repliku iz serije i oduševio voditeljku

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne mogu da verujem da ste to rekli meni. Ovo je jedan od najboljih trenutka koji sam imala na televiziji", rekla je ushićena voditeljka

  • 1
Dejvid Suše kao Herkul Poaro Printskrin: Youtube/Hercule Poirot

Dejvida Sušea, koji je danas, 2. maja, napunio 77 godina, najviše pamtimo po ulozi detektiva Herkula Poaroa u seriji "Poaro". On je svojevremeno gostovao u emisiji "Lorraine" britanskog kanala ITV, gde govorio o svojoj karijeri i životu.

Suše se tokom razgovora prisetio i šta ga je Poaro naučio. A to je da sluša sagovornike.

"On (Herkul Poaro, prim.aut) me je naučio jednom frazom. Rekao je dami tokom serije: "Čujem ono što govorite, ali čujem šta mislite." Zar nije to divno?, rekao je Suše i oduševio voditeljku Kristin.

"Ne mogu da verujem da ste to rekli meni. Ovo je jedan od najboljih trenutka koji sam imala na televiziji", rekla je ushićena voditeljka.

Inače, ako ste propustili, zanimljivosti o Dejvidu Sušeu, njegovi karijeri, kako se spremao za lik Herkula Poaroa, kako je počeo kariju u Beogradskom pozorištu u Koventriju, pročitajte OVDE.

I još jedna stvar. Ako ste bili u nedoumici kako se Dejvidovo prezime izgovara, Sačet ili Suše, možete tačno čuti na početku ovog snimka, gde ga izgovara voditeljka.

Pogledajte i poslušajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA