Vreme čitanja: oko 1 min.

Tom Kruz i ekipa napravili feštu u Rimu: Zavirite na svetsku premijeru nove "Nemoguće misije"

Vreme čitanja: oko 1 min.

U filmu "Nemoguća Misija: Odmazda - prvi deo" Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje preti celom čovečanstvu, pre nego što padne u pogrešne ruke

  • 1
Premijera novog filma iz franšize "Nemoguća misija" u Rimu Foto: Tanjug/AP/Alessandra Tarantino

"Nemoguća Misija: Odmazda - prvi deo" je novi film iz serijala "Nemoguća misija", a uskoro stiže i u bioskope širom planete. Svetska premijera je održana u Rimu, jednoj od lokacija gde je ovo ostvarenje i snimano.

Prva zvezda filma Tom Kruz, reditelj Kris MekKveri, Rebeka Ferguson, Vanesa Kirbi i ostali napravili su pravu feštu u "večnom gradu".

Tačnije, na španskim stepenicama, jednoj od glavnih atrakcija u Rimu.

Pogledajte kako je bilo na svetskoj premijeri:

Inače, u filmu "Nemoguća Misija: Odmazda - prvi deo" Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje preti celom čovečanstvu, pre nego što padne u pogrešne ruke.

U igri su sudbina sveta i kontola budućnosti, mračne sile iz Itanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko sveta počinje. Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Itan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    20. jun 2023 | 12:44

    Има ли нека која није виша од славног сајентисте?...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA