Vreme čitanja: oko 1 min.

Rasel Krou nije voljan da priča o "Gladijatoru 2": "To nema nikakve veze sa mnom. U tom svetu sam mrtav"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ali priznajem da imam određenu dozu ljubomore, jer me podseća na vreme kada sam bio mlađi i šta je to značilo za mene, u mom životu", rekao je glumac

  • 0
Gladijator Foto: Dreamworks LLC & Universal Pictures/Splash / Profimedia

Da Rasel Krou nije voljan da priča o filmu "Gladijator 2", svedoči i njegova reakcija na konferenciji za medije na Filmskom festivalu u Karlovim Varima.

"Trebalo bi da me je*eno plaćaju za količinu pitanja koja mi postavljaju o filmu u kojem čak i nisam“, rekao je Krou novinarima i dodao:

"To nema nikakve veze sa mnom. U tom svetu sam mrtav. Šest stopa ispod. Ali priznajem da imam određenu dozu ljubomore, jer me podseća na vreme kada sam bio mlađi i šta je to značilo za mene, u mom životu", naveo je Krou i dodao:

"Ne znam ništa o glumačkoj ekipi, ne znam ništa o zapletu. Ja sam mrtav! Ali znam da ako je Ridli (reditelj Ridli Skot, prim.aut) odlučio da uradi drugi deo priče, više od 20 godina kasnije, mora da je imao jake razloge. Ne mogu da zamislim da je ovaj film nešto drugo osim spektakularnog", naveo je glumac, prenosi Variety.

Podsetimo, Rasel Krou je u prvom delu "Gladijator" glumio gladijatora Maksimusa Decimusa Meridiusa, lika koji je stradao u tom filmu.

"Gladijato 2" se očekuje u bioskopima 2024. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA