Vreme čitanja: oko 1 min.

Vil Smit tvrdi da "niko u njegovoj porodici nije bio srećan“ kada su stekli slavu

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vilou je bila prva koja je započela pobunu i to je bilo moje prvo shvatanje da uspeh i novac ne znače sreću“", rekao je glumac

  • 0
Oskar, ručak Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Vil Smit je govorio o nezadovoljstvu koju je njegova porodica osećala tokom prvih godina uspeha. Glumac i dobitnik Oskara proslavio se sitkomom "The Fresh Prince of Bel-Air", koji se emitovao od 1990. do 1996. godine.

"2010. je bila najveća godina kao umetnika, kao roditelja", priznao je Smit u finalu treće sezone TV emisije Kevina Harta "Hart To Heart".

Međutim, tek dve decenije kasnije, kada su njegovo dvoje dece Džejden i Vilou doživeli sopstveni uspeh, Smit je osetio da je ostvario svoj san.

""Karate Kid" je izašao u junu, "Whip My Hair" je izašao u oktobru", rekao je glumac Smit, misleći na Džejdenov prvi veliki film i prvi debitantski singl Vilou.

"Gradim ovaj san o porodici koji sam imao u mislima. Uradiću to bolje nego što je moj otac to uradio. Rekao sam sebi da nikada neću imati takvu energiju sa svojom porodicom i imao sam san, ideju o porodici koju sam gradio. Od 2010. do 2012. godine postigao sam sve što sam ikada sanjao", rekao je Smit.

Međutim, uprkos uspehu koji su on i njegova porodica doživeli, Smit se prisetio da niko u njegovoj porodici nije bio srećan.

"Vilou je bila prva koja je započela pobunu i to je bilo moje prvo shvatanje da uspeh i novac ne znače sreću“", rekao je glumac, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA