≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako je bilo na otvaranju Festivala filmskog scenarija: Mirka vodila program, dodeljena i priznanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon spektakularnog vatrometa i svečane dodele nagrade „Zlatno pero Gordana Mihića“ premijernoje prikazan film "Koma"

  • 0
Otvoren 47. Festival filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Vrnjačkoj Banji sinoć je otvoren 47. Festival filmskog scenarija, pod nazivom "Nema odustanja". U lepom ambijentu, crvenim tepihom su prošetale zvanice, a publici na otvaranju su se obratili glumci Mirka Vasiljević i Miljan Prljeta, koju su vodili program u amfiteatru koji nosi naziv po našem proslavljenom glumcu Danilu Bati Stojkoviću.

Pre toga, održano je muzičko poetsko veče "Naše veče" Ivana Bosiljčića. Nakon spektakularnog vatrometa i svečane dodele nagrade „Zlatno pero Gordana Mihića“ premijernoje prikazan film "Koma" koji je rađen u produkciji Cinnamon films, Apolon media, Telekom Srbija i Pink Media Group. Nakon filma "Koma" premijerno je prikazan dugoočekivani film "Prigušivač" u kom glavne uloge tumače Bane Trifunović i Petar Strugar rađen u produkciji Film+pictures.

Bogati program i veliki broj premijera očekuje se i tokom Festivala kada će između ostalih biti prikazani hit filmovi „Vera“, „Munje Opet“, „Indigo Kristal“, „Vučje bobice“, „Trag Divljači“, „Troje“, „Sveta Petka krst u pustinji“ kao i svečane premijere filmova „Ko živ ko mrtav“, „Kristina“, „Usta puna zemlje“, „Da li ste videli ovu ženu?“, „Ovuda će proći put“, „Momak i devojke“, „Troje“, „Zima jednog proleća. Ostale informacije o Festivalu mogu se pronaći na zvaničnoj instagram stranici Festivala jedini­_pravi_ffs kao i na sajtu.

Pogledajte kako je bilo na otvaranju 47. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji:

Pogledajte i snimak:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jedini pravi festival filmskog scenarija (@jedini_pravi_ffs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA