Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda "Moje velike mrsne pravoslavne svadbe": "Agent mi je rekao da nisam dovoljno lepa da budem glavna dama"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nia Vardalos se prisetila svojih početaka

  • 4
Nia Vardalos Foto: Profimedia/PMA/AdMedia, Youtube

Nia Vardalos proslavila se sa filmom "Moja velika mrsna pravoslavna svadba" u bioskopima, međutim, kako pišu strani mediji, njen prvi holivudski agent smatrao da nije bilo moguće da ona steknu slavu.

U intervjuu za časopis MovieMaker, Vardalos je otkrila da joj je njen prvi agent rekao da je previše ružna da bi bila glavna dama u Holivudu. To je bilo pre nego što je postala polpularna u industriji uspehom prvog filma "Moja velika mrsna pravoslavna svadba"  iz 2002.

"Ponekad sam prikazana kao ova veoma snažna osoba koju je Holivud odbacio i zbog toga je stvorio svoju priču. Realnost je da je bolelo što su mi rekli da su moja etnička pripadnost i moj izgled problem. Nikada nisam kategorisala svoj izgled kao štetan za moju karijeru. Pa, u svakom slučaju, je*ote, jer pogledajte kako je ispalo", rekla je Nia i dodala:

"Moj agent mi je rekao da nisam dovoljno lepa da budem glavna dama i da nisam dovoljno debela da budem karakterna glumica", nastavila je Vardalosova, napominjući da je brzo otkrila da takva okrutnost u industriji nije jedinstvena za nju.

"Ljudi nisu bili čak ni šokirani. Rekli bi: "O da, moj agent mi je rekao istu stvar." Shvatila sam tu priču i ta negativnost će me povući. Morala sam da pretvorim iskustva u nešto, pa sam pozajmila kompjuter od prijatelja i napisala scenario za "Moja velika mrsna pravoslavna svadba"", navela je glumica.

Nia će biti zvezda i trećeg dela filma "Moja velika mrsna pravoslavna svadba", koji kreće da se daje u bioskopima širom sveta, piše Variety.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M-78

    9. septembar 2023 | 10:46

    Prvi deo pomenutog filma je ipak neprevazidjen....

  • Svakako

    10. septembar 2023 | 00:46

    Mi se svideo i 3i deo, održali koncept... Super je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA