Vreme čitanja: oko 1 min.

Scenario novih "Pirata sa Kariba" je tako čudan da ga je Dizni prihvatio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bar tako kaže Krejg Mejzin

  • 0
Pirati sa Kariba 4, Vodeni svet, Džon Karter Printskrin: Youtube

Predstojeći šesti film "Pirati sa Kariba" ima tako čudan scenario, jedan od njegovih pisaca je začuđen što ga je Dizni prihvatio.

Krejg Mejzin, koji je napisao hvaljenu HBO-ovu mini seriju "Černobil" i ko-kreirao ostvarenje "The Last Of Us", iskreno je priznao Varieti-ju.

Sada je napisao sledeći film "Pirati sa Kariba" sa Tedom Eliotom, koji je sam napisao prva četiri filma u seriji sa Terijem Rosiom.

"Mi smo ga predstavili i mislili da nema šanse da ga kupe, previše je čudno. I jesu!", Krejg je otkrio u svom novom intervjuu.

Prethodnih pet filmova u franšizi vodio je Džoni Dep kao Džek Sperou, lik koji su zavoleli brojni obožavaoci širom sveta.

Džonijeva holivudska karijera je, međutim, poslednjih nekoliko godina bila u zastoju kao rezultat njegovih pravnih bitaka sa njegovom bivšom suprugom Amber Herd.

Amber i Džoni su vodili žestoki rat tužbi nakon što se njihov 15-mesečni brak raspao.

Posle pobede u procesu za klevetu protiv Amber prošle godine, Džoni je napravio veliki povratak u šoubiznis i dobio je oduševljen prijem ovog maja na Filmskom festivalu u Kanu, gde je premijerno prikazao svoj film "Jeanne du Barry", piše Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA