Vreme čitanja: oko 1 min.

Takmičari osvojili milionsku svotu u "Poteri": Živorad briljirao u drugoj igri, a Bojan u završnici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragač Milorad Milinković nije imao šanse

  • 0
Potera Printskrin: RTS

Takmičari su u ovonedeljnom izdanju "Potere", te su uspeli da osvoje milionsku svotu. "Na crtu" tragaču Miloradu Milinkoviću izašli su redom Aleksandar, Bojan, Siniša i Živorad. Ipak, njih trojica su prošla u finalnu "Poteru".

"Led je probio" Aleksandar, koji je uspeo da prebrodi tragača i osvoji srednju cifru od 75.000 dinara. Odličan je bio i Bojan, koji je odlučio da brani veću svotu od 500.000 dinara. Pokazao je odlično znanje, te se plasirao u završnicu kviza.

Impresivan je bio i Živorad. On je odlučio da brani veću svotu od 750.000 dinara. Nije pogrešio niti jedanput, dobio je pohvalu od tragača i kvalifikovao se za nastavak kviza.

Nažalost, Siniša je nije uspeo da prođe dalje, mada mu treba odati priznanje što je izabrao da brani veću svotu od 400.000 dinara.

Takmičari su bili odlični i u finalnoj "Poteri", u koju su uneli 1.325.000 dinara. Napravili su 19 koraka, a tu se istakao Bojan, koji je dao najviše tačnih odgovora.

Potera Printskrin: RTS

Tragač Milorad Milinković nije uspeo da ih stigne, tako da su takmičari zaradili milionsku svotu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA