Vreme čitanja: oko 1 min.

Silvester Stalone dobio ključeve grada Filadelfije na "Roki dan" i održao inspirativan govor

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Život je borba. To je teška borba i pripremite se. Ponešto ćeš osvojiti, a mnogo ćeš izgubiti", izjavio je Stalone

  • 0
Sylvester Stallone, Silvester Stalone Foto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Silvester Stalone dobio je ključeve grada Filadelfije u nedelju, 3. decembra, datuma kada je proglašen Dan Rokija, posvećen čuvenoj franšizi iza koje stoji popularni glumac.

Ni kišovit dan nije sprečio brojne ljude da prisustvuju ovoj manifestaciji, koja je održana u u blizini stepenica Muzeja umetnosti u Filadelfiji gde stoji statua Rokija.

"Dođete do vrha, osećate se inspirisanim, osećate se posebno, puni nade, srećni i, pre svega, ponosni na sebe“, rekao je Stalone (77), pre nego što je dodao da ljudi postaju "šampioni svojih snova" kada dođu do vrha stepenica.

"Život je borba. To je teška borba i pripremite se. Ponešto ćeš osvojiti, a mnogo ćeš izgubiti", izjavio je Stalone obraćajući se okupljenoj masi i dodao:

"Ali prava pobeda je u tome da nikada ne odustanete i odete na daljinu za sebe, svoje voljene, i da stojite na vrhu ovih stepenica, podsećate se da svi stvari su moguće. Nastavi da udaraš", rekao je Staline u svom inspirativnom govoru, prenosi Daily Mail.

Povodom ovog događaj oglasio se Silvester Stalone i na društvenim mrežama.

"Ovaj klinac je pravi Roki! Nalazimo se kod Filadelfijskog muzeja i Roki statue, gde su proglasili 3. decembar zvaničnim danom Rokija. Hvala Filadelfijo, kakva čast", napisao je Stalone.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA