Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pa ne znam da li su Bog i Isus isto": Tragačica Milica pogrešila u odgovoru na ovo pitanje i svi su u dilemi

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedno od pitanja upućenih Milici Jokanović bilo je i "koja je centralna ličnost na slikama raznih umetnika čiji je zajednički naziv Ekce homo"

  • 21
Kviz Potera Printskrin: RTS

Večerašnji takmičari u kvizu "Potera" Bogdan, Vladimir i Zoran uspeli su da odbrane sumu od 795.000 dinara od tragačice Milice Jokanović.

Jedno od pitanja upućenih njoj bilo je i "koja je centralna ličnost na slikama raznih umetnika čiji je zajednički naziv Ekce homo", a odgovor tragačice Milice bio je da je to Bog.

Vreme je tada zaustavljeno, jer odgovor nije bio tačan.

Takmičari su rekli Isus Hrist i njihov odgovor je priznat.

Milica Jokanović je rekla da je mislila na njega kada je rekla Bog, a voditelj  Memedović odgovorio "pa ne znam baš da li su Bog i Isus isto". Milica se nije predavala i rekla je "Ali Isus Hrist je Bog".

Tragačicu su vraćali u nekoliko navrata, kada nije znala odgovor na pitanje "Koji pisac je stvorio fiktivnu zemlju Nedođiju?" i "Marna je najduže pritoka koje evropske reke?". Stigla je do 14 od 20 koraka koliko je morala da dostigne.

(Telegraf.rs)

Video: "Slagalica" proslavila 30. rođendan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    23. januar 2024 | 00:01

    Milicin odgovor je apsolutno tačan po hrišćanskom učenju, da ne objašnjavam Sveto Trojstvo... Po satanističkim, islamskim i jevrejskim učenjima nije, i sramotno je da RTS učestvuje u toj satanističkoj propagandi.

  • Дејан

    23. januar 2024 | 05:52

    Некад трагачи стварно изненаде на баналним питањима.Исус је Син Божији!А,сам Бог се јавља у три лица...у лицу Оца,Сина и Светога Духа.

  • Gile

    23. januar 2024 | 08:17

    Pre bih rekao da se vise zbunila nego sto nije znala odgovor,podrska Milici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA