Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumac koji je igrao Lenda u "Ratovima zvezda" je imao problema u stvarnom životu zbog poteza svog lika

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kada bih pokupio svoju ćerku iz škole, deca bi mi pritrčala i rekla: "Izdao si Hana Soloa!", pričao je Bili Di Vilijams

  • 0
Star Wars, The Empire Strikes Back , Rat zvezda Foto: 20th Century Fox / Entertainment Pictures / Profimedia

Glumac Bili Di Vilijams je otkrio da su mu fanovi "Ratova zvezda" priredili težak trenutak zbog činjenice da je njegov lik Lendo Kalrisian izdao Hana Soloa.

Pojavljujući se u podkastu "Dagobah Dispatch" Entertainment Weekly-ja, glumac, koji je u ostvarenju Džordža Lukasa glumio Lenda Kalrisiana, je objasnio kako su akcije njegovog lika u filmu "Imperija Uzvraća udarac", koje je uključivalo sklapanje dogovora sa Dartom Vejderom koji su dovele do toga da je Han Solo zarobljen i zamrznut u karbonitu, doveo do reakcije koja je proširio u njegov stvarni život.

"Kada bih pokupio svoju ćerku iz škole, deca bi mi pritrčala i rekla: "Izdao si Hana Soloa!" Išao bih u avion i stjuardi bi rekli: "Izdao si Hana Soloa!" To sam dobijao mnogo godina", rekao je Vilijams.

Vilijams je rekao da će pokušati da urazumi uznemirene fanove "Ratova zvezda", govoreći im: "Pogledajte, razmislite o celoj situaciji. Suočeni ste sa prilično strašnim likom u Dart Vejderu. A tu je, naravno, Boba Fet. A ti ljudi su upadali u moj prostor i morao sam da se cenjkam sa njima. Ali pogodba je barem sprečila potpunu smrt Hana Soloa i njegovih prijatelja. Ali morao sam da se držim cele svoje situacije."

Nastavio je: "Tako sam se našao kako objašnjavam sve ove stvari do tačke kada sam konačno rekao ljudima: "Vidite, umoran sam od objašnjavanja svega ovoga." Rekao sam: "Da li je neko umro? Niko nije umro!" Mislim da je to bio jasan pokazatelj da je Lendo pokušavao nešto da smisli i prvenstveno je pokušavao da smisli kako da zadrži svoju situaciju bez potpune smrti svog prijatelja."

Vilijams je ponovio ulogu Lenda u "Povratku Džedaja", a zatim ponovo u filmu "Uspon Skajvokera" 2019. godine, piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA