Vreme čitanja: oko 1 min.

Umro glumac iz serije "Mućke"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majkl Džejston je preminuo posle kraće bolesti

  • 2
Serija Mućke Foto: lovethephoto / Alamy / Alamy / Profimedia

Majkl Džejston, poznat po ulozi u seriji Mućke (Only Fools and Horses), preminuo je u 88. godini, piše Sky News.

Džejston je tumačio ulogu oca Rejčel "Rakel" Tarner, dugogodišnje partnerke glavnog lika Dereka "Del Boja" Trotera u ovoj omiljenoj britanskoj komediji.

On je preminuo nakon kratke bolesti, izjavio je njegov agent.

U epizodi "Time On Our Hands", Džejston, koji igra lik trgovca antikvitetima, pozvan je na večeru u Delov stan, što neizbežno dovodi do problema.

Džejms primeti stari sat u garaži, otkrivajući Delu i njegovom bratu Rodniju da ga je napravio časovničar iz 18. veka, i da vredi bogatstvo - što dovodi do aukcije gde Troteri konačno postaju milioneri.

Saopštenje u ime Džejstonove porodice glasi:

"Majkl Džejston je nažalost preminuo ovog jutra nakon kratke bolesti. Oni koji su ga poznavali znaju da je bio pun ljubavi, smeha i sreće. Voleo je susrete sa svojim fanovima širom sveta. Njegova porodica i prijatelji cene privatnost u ovom trenutku."

Džejston je prvi put nastupio na sceni tokom 1960-ih, što ga je dovelo do televizijskih uloga u predstavama "Magbet", "Mletački trgovac" i "Kralj Lir".

(Telegraf.rs/Sky News)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA