Vreme čitanja: oko 1 min.

Isidora Janković: Film "Jorgovani" je satirična, romantična komedija

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Janković: Film Jorgovani je satirična, romantična komedija

  • 0
Isidora Janković Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Isidora Janković koja je govorila o svojoj ulozi u filmu "Jorgovani", čija je premijera 27. februara na FEST-u.

Janković je rekla da su "Jorgovani" satirična, romantična komedija o filmskoj industriji, u kojoj su glavni likovi televizijski i filmski ljubavni par, koga igraju Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić.

Prema njenim rečima, u filmu se "neke ljubavne priče zakomplikuju, neki radni odnosi malo razotkriju kakvi zapravo jesu i tako kreće cela jedna drama".

Janković je rekla da se najviše može poistovetiti sa Danijelom od svih likova koje je igrala do sada, koja je "stamena ličnost, vrlo svesna svega što se dešava u filmskoj industriji".

Priznavši da joj je bilo zanimljivo da u "Jorgovanima" bude voditeljka, Janković je dodala da bi je sada možda zanimalo da bude angažovana za neku dodelu nagrada.

Janković je rekla da se nada da će se gledaocima u "Jorgovanima" dopasti humor i da će Bosiljčić "da bude viđen malo drugačije".

"Komentarisali smo da nema često takve uloge i da je grehota. U komičnom svetlu ga možda nismo videli toliko često koliko bi trebalo", navela je glumica.

Janković je dodala da se nada da će se kompletan film dopasti ljudima, da je glumačka ekipa uzbuđena pred premijeru i srećna što su deo "Jorgovana", i da je velika stvar što posle 15 godina ponovo igraju zajedno Mićalović i Bosiljčić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA