≫ 

Lordan Zafranović: Ne postoji na svetu važnija tema za film od stradanja u Jasenovcu

 ≫ 

Zafranović: Ne postoji na svetu važnija tema za film od stradanja u Jasenovcu

Komentari

  • Openhajmer se grohotno smeje japancima.

    1. mart 2024 | 00:01

    Sta mislite kako se tek smeju hrvati. Oni su uzivali u ubijanju srba. Jel misli neko, da su oni iole normalni. Oni zele nove masakre civila, zato zive, bez toga, zivot je monoton.

  • Срб

    29. februar 2024 | 14:26

    Господине Зафрановићу само могу да вам се дубоко наклоним за све што сте урадили у Вашој брилијантној каријери Има добрих сценариста редитеља али великих људи као што сте ви нема Хвала Вам што постојите

  • Слађана Точиловац Шаљић

    29. februar 2024 | 10:53

    Поштовање. Људи морају да буду бољи. Да верују у победу живота. Јер Јасеновац или нуклеарна катаклизма су победа смрти. Разумете. А све креће из појединачног људског бића. И зло или добро се крећу кроз друга бића. Пустите да добро победи. Оно парче папира , наредба Хитлера о нападу на Краљевину Југославију и Краљевину Грчку говори заиста о баналности зла. Иза једне бирократске директиве никло је чудовиште смрти и разарања и гнусна намера уништења једног народа. Одмазда епских размера. Хтели су они то много раније да ураде, али су Обреновићи то мало одложили својим политичким маневрима у другој половини 19 века. Иначе Србији је то било предодређено и учитано без икакве дилеме. Али ето, живи смо. И радујемо се напретку, уметности, добрим вибрацијама. Градитељи су победили рушитеље. Градитељи граде и сваког појединца. Сваки човек се узвисује као неосвојива и непобедива тврђава.

    • 1. mart 2024 | 00:10

      Kazi to mom dedi kome je ubijen otac u jasenovcu.

      @Слађана Точиловац Шаљић

      To kako srbi pobedili. Kazi mu, eto poginuo je sa srbima, nisu teli hrvati da ih ubiju, zezaju se samo. Umlatio bi te od batina, iako si zensko. Pricas o necemu o cemu pojma nemas. Pobeda zivota. Vidim tu pobedu zivota, srba ima ispod 70 posto. Njih bre turci i madjari, sa napoleonom nisu mogli da oteraju sa prostora hrvatske i bosne. I ti ces da pricas neke tvoje fantazije. Grci su stradali jer su bili idioti. Nikad oni nisu bili ratnici ko srbi. Da jesu, oni bi stigli do jermenije i palestine. Danas tamo migranata nebi bilo nikad. Ovako evo ti erdogan koji samo pusta u evropu. Jer ti iskreno verujes da ljudi mogu da prezive nuklearni holokaust, i potonje zime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA