Vreme čitanja: oko 1 min.

Takmičari moćnom završnicom pobedili u "Poteri", Memedović je rekao "bravo" Vladimiru zbog onoga šta je rekao

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osvojili su lep novac

  • 0
Potera Printskrin: RTS

Takmičari su ovog puta bili uspešni u "Poteri". Njih troje od četvoro, Vera, Vladimir i Nikola, trijumfovali su nakon moćne završnice, pri čemu su u finalu imali čak 19 koraka, što tragačica Milica Jokanović nije mogla da stigne.

Nažalost, preostali takmičar, Bratimir, eliminisan je u drugoj fazi igre. Na kraju, Vera, Vladimir i Nikola osvojili su 345.000 dinara.

"Svaka vam čast, momci", rekla je Vera Vladimiru i Nikoli posle trijumfa u "Poteri".

Potera Printskrin: RTS

Posle toga se obratio prisutnima Vladimir, koji je izjavom "kupio" Jovana Memedovića, budući da je naveo da ekologijom treba ljudi više da se bave.

"Lako će se novac potrošiti, neka malo odstoji. Hteo bih samo da čestitam saigračima. Zabavili smo se, nadam se da smo nekoga bar malo i nasmejali. I Bratimir je bio sjajan takmičar. I treba ekologija da se još jednom ponovi, i da se to ovde propagira  i da dođe do malo većeg osvešćenja u narodu", rekao je Vladimir.

Potera Printskrin: RTS

"Bravo za ekipu", rekla je tragačica Milica Jokanović.

"Bravo, Vladimire! Upravo, dobro smo završili", rekao je voditelj Jovan Memedović, koji se zahvalio svima na dobroj partiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA